Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Πυροβολισμοί μπροστά στην κάμερα

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή της Βραζιλίας πριν λίγες ημέρες και καταγράφηκε από την κάμερα σε ζωντανή μετάδοση. Το βίντεο αυτό ήδη κάνει το γύρο του κόσμου και είναι αυστηρώς ακατάλληλο.

 Όπως δημοσιεύει το koutipandoras.gr, ένας δημοσιογράφος από βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο που κάλυπτε ρεπορτάζ στην επαρχία Paraiba, είδε έναν αιμόφυρτο νεαρό να κείτεται στο έδαφος όταν ξαφνικά ...

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ανάκληση 1,3 εκατομμυρίων αυτοκινήτων από την BMW

Στην ανάκληση Σειράς 5 και 6 αποφάσισε να προχωρήσει η βαυαρική φίρμα καθώς όπως ανακοίνωσε εντόπισε ενδεχόμενο πρόβλημα στο ...

Και νέο χτύπημα της Microsoft στους online απατεώνες!

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι κατάφερε να θέσει εκτός λειτουργίας δύο μεγάλα δίκτυα μολυσμένων υπολογιστών που δρούσαν για ...

Η νέα λύση για την οικονομική κρίση και τη βελτίωση της εικόνας μας στο εξωτερικό

Οι μέρες ανοίγουν, η θερμοκρασία ανεβαίνει και η χώρα μας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον τουρισμό. Τι θα λέγατε εάν σας έλεγα ότι μπορείτε να επωφεληθείτε κι εσείς από τον τουρισμό και να κερδίσετε ένα παραπάνω εισόδημα αυτή τη δύσκολη περίοδο με έναν εύκολο, ευχάριστο και ασφαλή τρόπο! Διαθέτετε ένα επιπλέον δωμάτιο, έναν ξενώνα, ένα εξοχικό, ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση, ένα πανδοχείο, μία καλύβα ή απλά μία αιώρα στον κήπο σας; Τότε δε χρειάζεστε τίποτα άλλο, παρά μόνο ...

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Απίστευτες απαντήσεις παιδιών σε ερωτήσεις για τον γάμο!

Πώς μπορεί ένας γάμος να πετύχει;
-Αν λες στη γυναίκα σου συνέχεια πόσο όμορφη είναι κι ας μοιάζει με τον Οβελίξ..
Θωμάς, 9 ετών.

 -Σε ποιά ηλικία πρέπει να παντρεύεται κανείς;
-Στα 23 γιατί ...

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Χειροκροτούσε με το βλέμμα καρφωμένο στα...

«Επικίνδυνη γιαγιά, σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή στην παρέλαση στην Αθήνα, σημαδεύει αθώα ...




Η Κωλοτούμπα του Ντιέγκο! (Βίντεο)

Έχουμε δει πάμπολλες αντιδράσεις προπονητών μετά από χαμένες ευκαιρίες παικτών τους. Την πιο πρωτότυπη πάντως κατέχει από χθές ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!
 Απολαύστε τον…

Γυρίζουν πλάτη στο Kαστέλι Vinci, Mπόμπολας, Iωάννου


Ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής στην Eλλάδα, το διεθνές αεροδρόμιο στο Kαστέλι της Kρήτης, κινδυνεύει να «τιναχτεί στον αέρα»! Eνώ επί τέσσερα χρόνια περίπου, οι μεγάλοι κατασκευαστικοί όμιλοι πιέζουν το υπουργείο Yποδομών να προχωρήσει στο ...

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

GP Μαλαισίας 2012: Alonso Magico

Ο απρόβλεπτος καιρός της Μαλαισίας μάς έδωσε τελικά το συναρπαστικό αγώνα που περιμέναμε, με τον Fernando Alonso να παίρνει μιαν ανέλπιστη όσο και πολύτιμη νίκη για τη Ferrari στο 2ο αγώνα της χρονιάς. Ο Ισπανός εκμεταλλεύτηκε τις συνθήκες και τις σωστές επιλογές της ομάδας του σε ...

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Το νέο iphone 5 είναι εδώ ... δείτε το σε φωτογραφία...


Περιφερειακό πόλεμο στον Περσικό με μεγάλες απώλειες Αμερικανών βλέπουν οι ΗΠΑ


Περιφερειακό πόλεμο με τον θάνατο εκατοντάδων Αμερικανών προέβλεψε η απόρρητη προσομοίωση ισραηλινής επίθεσης κατά του Ιράν που πραγματοποίησαν οι Αμερικανοί πρόσφατα. Η άσκηση η οποία ονομάστηκε Ιnternal Look διήρκεσε δύο εβδομάδες.
Το σενάριο περιελάμβανε την ...

Τουρκική φρεγάτα παραβίασε τα Εθνικά χωρικά ύδατα

Παραμονές της Εθνικής επετείου και οι Τούρκοι βρήκαν ευκαιρία να προκαλέσουν ξανά…

F1 2012 Malaysia GP αποτελέσματα κατατακτήριων.


ΔΝΤ: Κενό 32 με 67 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

Χρηματοδοτικό κενό, που κυμαίνεται από 32 έως 67 δισ. ευρώ, εντοπίζει για τη χώρα μας, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, το 2014, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Έγγραφα του ΔΝΤ που επικαλείται το Dow Jones Newswires εκφράζουν την ανησυχία του Ταμείου, που δεν αποκλείει εκ νέου ...

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η F1 στη Μαλαισία

Η Μαλαισία αναμένεται να δώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητες του κάθε φετινού μονοθεσίου σε σχέση με την πρεμιέρα της χρονιάς, που έγινε στο αστικό σιρκουί του Αλμπερτ Παρκ την περασμένη εβδομάδα. Κι αυτό γιατί η Σεπάνγκ είναι μια καθαρή πίστα αγώνων με πολλά και διαφορετικά στοιχεία, οπότε η εκτίμηση είναι ότι όποιο μονοθέσιο αποδίδει καλά εκεί, το πιθανότερο είναι να κάνει το ίδιο και στις περισσότερες άλλες πίστες του πρωταθλήματος.
Το πιο εντυπωσιακό γεγονός στην Αυστραλία ήταν η ...

Δούλεψε από το σπίτι σου για την Google με αμοιβή 3.700€

Μπορεί κάποιο να μην έχουν πειστεί ακόμη για το γεγονός ότι ο ανοικτός κώδικας και το ελεύθερο λογισμικό είναι το μέλλον (και σε πολύ μεγάλο βαθμό το παρόν) της πληροφορικής αλλά η δυναμικότερη εταιρεία του Internet το έχει καταλάβει πολύ καλά. Αναφερόμαστε φυσικά στη Google η οποία, ανάμεσα σε άλλα, διοργανώνει και αυτό το καλοκαίρι το Google Summer of Code.

 Πρόκειται για ένα project που ...

Υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ αποσπασμένοι στον… Τσοχατζόπουλο

Εντυπωσιακά στοιχεία που αποδεικνύουν όργια χαριστικών μεταθέσεων και ρουσφετιών με αποσπασμένους δημοσίους υπαλλήλους στο ΠΑΣΟΚ που στη συνέχεια τους παραχωρούσαν σε πρώην υπουργούς έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

 Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή δύο δημοσίων υπαλλήλων που ...

Ψάχνει για σανίδα σωτηρίας ο Λαυρεντιάδης

Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο κατηγορούμενος για πέντε κακουργήματα, επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, συνοδεία 3 δικηγορών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης εξέφρασε την πρόθεση του να επιστρέψει 160 εκατομμύρια ευρώ που...

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΕΦΕΤ : ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΨΟΥΣ € 637.500 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ


Στην επιβολή 130 προστίμων ύψους € 637.500 προχώρησε το τελευταίο τρίμηνο ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, συνεχίζοντας την καθημερινή προσπάθεια για την προστασία της δημόσιας υγείας, τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των καταναλωτών και την τήρηση των κανόνων του υγιούς ανταγωνισμού.

Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν μετά από ελέγχους κλιμακίων των Περιφερειακών Διευθύνσεων του Ε.Φ.Ε.Τ. σε ...

Είσαι αδιάβαστος κύριε Παπακωνσταντίνου (Video)

Ο γνωστός Παπακωνσταντίνου με το αλαζονικό υφάκι που εκνευρίζει συνομιλούντες και τηλεθεατές. 

Ευτυχώς που βρέθηκε ο καθηγητής Κοντογιώργης για να τον βάλει στην θέση του.
 Τον διέσυρε με ερωτήματα που ...

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Kοντοπυράκης καθίζει Παπακωνσταντίνου στο εδώλιο



Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου, αν δεν τον σώσουν οι ξένοι, πάνε τρέχοντας προς το εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου για την ...

Ένα πρωί Δευτέρας ....

Σαφάρι σε περιοχή της Αθήνας προκειμένου να βρω ένα συγκεκριμένο υποκατάστημα ΙΚΑ για να πάρω ένα χαρτί απαραίτητο για την συνταξιοδότηση του πατέρα μου.
Από λάθος δικό μου (μου κατέβασα κάτι καντήλια μόλις κατάλαβα τι μλκια έκανα ...) βρίσκομαι έξω από την στάση λεωφορείων του Λαϊκού νοσοκομείου (κάποια στιγμή πρέπει να σας γράψω για τις εμπειρίες μου από το αξιοζήλευτο αυτό νοσοκομείο).
Και ενώ περιμένω το ...

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Αλόνσο: Να βρούμε 2-3 δέκατα για Μαλαισία, Κίνα

Ο Φερνάντο Αλόνσο πιστεύει ότι θα είναι κρίσιμο για την Ferrari να καταφέρει να αυξήσει την απόδοσή της κατά έστω μερικά δέκατα του δευτερολέπτου για τις δύο επόμενες κούρσες. Το σκεπτικό του ισπανού οδηγού είναι ότι, λόγω των μικρών διαφορών μεταξύ των περισσότερων μονοθεσίων φέτος, μια τέτοια βελτίωση μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του να μην χάσει πολύ έδαφος στη μάχη του τίτλου, πριν έχει την ευκαιρία να αναβαθμίσει ουσιαστικά την F2012 στις δοκιμές εξέλιξης του Μουτζέλο, τον προσεχή Μαϊο.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ...

Θα ιδρύεται εταιρεία με μόλις 1 ευρώ

Την ίδρυση εταιρείας με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 1 ευρώ θα προβλέπει το νομοσχέδιο για την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος που θα καταθέτει στη Βουλή τη Δευτέρα.

Το κείμενο θα κατατεθεί στη Βουλή μετά και τη συνεργασία που θα έχει επ’ αυτού με τα δύο κόμματα που στηρίζουν την ...

Wikileaks: Σε μυστική συνάντηση άφησαν την Lehman να καταρρεύσει


Βέβαιη θεωρούσε το Stratfor την κατάρρευση της Lehman Brothers τον Σεπτέμβριο του 2008. Όπως προκύπτει από την αλληλογραφία που έχουν στην κατοχή τους τα Wikileaks την μέρα που η Lehman κήρυττε πτώχευση έλαβε χώρα μυστική συνάντηση κορυφαίων Αμερικανών αξιωματούχων με παράγοντες της αγοράς και συμφωνήθηκε η μεγάλη επενδυτική τράπεζα να αφεθεί στη μοίρα της.
Τόσο οι αξιωματούχοι όσο και οι παίκτες της Wall Street συμφώνησαν να ...

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ήπιε χλωρίνη, έκοψε τα χέρια του και τελικά απαγχονίστηκε!

Σοκάρουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έδωσε τέλος στη ζωή του χθες ο 44χρονος Ηρακλειώτης, ελεύθερος επαγγελματίας, άνεργος όμως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

 Ο αυτόχειρας, ο οποίος δεν είχε δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ήταν αποφασισμένος να τερματίσει τη ζωή του και προέβη σε μια σειρά από ενέργειες οι οποίες λύγισαν ακόμη ..

Βόμβα Γεωργαντά: Ο Παπακωνσταντίνου να κρεμαστεί στο Σύνταγμα εάν «φούσκωσε» συνειδητά το έλλειμμα!

Σαφείς αιχμές για τον ρόλο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του εκλεκτού του, επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, άφησε η κυρία Ζωή Γεωργαντά κατά την κατάθεσή της στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την συγκεκριμένη υπόθεση. 

Αναλυτικά, η Ζωή Γεωργαντά σημείωσε ότι ...

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Mossad, MI6 & CIA πίσω από το σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή λένε οι Ρώσοι


Tην ισραηλινή Mossad, την βρετανική ΜΙ6 και την αμερικανική CIA φωτογραφίζει το πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη, αναφορικά με την διερεύνηση των στοιχείων που έχουν βρεθεί για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το 2008.

Το σχέδιο θα εκτελείτο από ...

Τα πέντε κόλπα των πολυεθνικών

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του "Εθνους" , οι θυγατρικές των ξένων κολοσσών σε συνεργασία με τις μητρικές τους εταιρείες χρησιμοποιούν πέντε κόλπα για να αποφεύγουν τη φορολόγηση των κερδών στην Ελλάδα.

Οι υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας από τους ελέγχους που έχουν κάνει στις ενδοομιλικές συναλλαγές των εταιρειών έχουν καταγράψει τα ακόλουθα τεχνάσματα: ...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ....


Στη δημοσιότητα τα ονόματα των εκβιαστών του υπ.Ανάπτυξης


Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Λιάκο, του Ηλία και  της Καλλιόπης που γεννήθηκε στις 19/10/1951 και Κωνσταντίνο Καζαζάκη του Ιωάννη και της Μαρίας που γεννήθηκε στις  17/7/1951. Τα δύο στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης συνελήφθησαν επ’αυτοφώρω  με ...

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Είχαν κάνει σύστημα το βιασμό κρατουμένων με μπουκάλι

Παράνομα είχε συλληφθεί ο άνδρας που έχασε τη ζωή του, μετά το βιασμό του με μπουκάλι από αστυνομικούς στην πόλη Καζάν της περιοχής Ταταρστάν.
 Ο άτυχος άντρας που έχασε τη ζωή του αφού...

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Κακουργηματικές διώξεις για τους αδερφούς Ψωμιάδη!

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο αδερφός του Διονύσης μπαίνουν σε νέες δικαστικές περιπέτειες, καθώς από την Eισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ασκήθηκαν σε βάρος τους κακουργηματικές διώξεις για την υπόθεση με τα «45άρια», έργα τα οποία ανέθετε απευθείας η νομαρχία με πρόχειρους διαγωνισμούς.
Ο αρμόδιος εισαγγελέας για οικονομικά εγκλήματα, Λάμπρος Τσόγκας, που χειρίστηκε την υπόθεση άσκησε σε βάρος τους κακουργηματικές κατηγορίες για ...

Γιατί ο παρακάτω μαθητής μηδενίστηκε ;

Γιατί ο παρακάτω μαθητής μηδενίστηκε, αφού απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις...

Ήθελαν να μάθουν να καπνίζουν και …έκαψαν κάστρο του 14ου αιώνα!

Στις φλόγες τυλίχτηκε ένα κάστρο του 14ου αιώνα στη Σλοβακία όταν δύο αγόρια, σύμφωνα με την αστυνομία, μπήκαν στον περίβολό του για να ...

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑ ... ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ !!!!

Μπαίνω και εγώ στο μαιλ μου (Κυριακή πρωί γαρ) για να δω τι παίζει. Τυχαία πέφτει το μάτι του στον φάκελο spam (τον οποίο τσεκάρω σπάνια) και βλέπω 90κάτι μαιλς(!) . Λέω λοιπόν να του κάνω ένα καθάρισμα ....

Εκεί λοιπόν που έσβηνα βλέπω ένα μαιλ από το sansimera.gr με τίτλο ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ! Προς στιγμήν τα έχασα !
Εγώ να κάνω τέτοια παραβίαση ;;;;  
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟΝ !


Και επειδή μια εικόνα = 1000  λέξεις (εγώ μπορώ να την περιγράψω και με λιγότερες αλλά τεσπα) δείτε το μαιλ που έλαβα ...


κλικ επάνω αν δεν φαίνεται καλά...


Κ. Πάνο

1)Κατ αρχήν συγχαρητήρια για τους ελέγχους σας! Τρομερή η ανακάλυψη σας! Θα εισηγηθώ στο αφεντικό σας προαγωγή και αύξηση τουλάχιστον 50% του μισθού σας καθότι τα ευρήματα της έρευνά σας ήταν πολύτιμα για την επιχείρησή σας !!

2) Αγαπητέ(;) κ. Πάνο (btw μια χαρά όνομα το Παναγιώτης γιατί το κόβετε; ) πως είστε τόσο σίγουρος ότι αναδημοσιεύω τα κείμενα από το site σας και όχι από άλλο blog ;

3)Απάντησα θετικά στο κάλεσμα σας και διέγραψα τις περί ου ο λόγος αναρτήσεις.

4)Αν παρόλο που διέγραψα τις αναρτήσεις θεωρείτε ότι τα συμφέροντα σας θίγονται ακόμα, σας παρακαλώ μην διστάσετε, κινηθείτε νομικά εναντίων μου.

5)Προς ενημέρωση των εκατομμυρίων αναγνωστών του blog μου , οκ οκ εντάξει δεν είναι εκατομμύρια... είναι απλά μερικές χιλιάδες ... οχουυυυ εντάξει εκατοντάδες ....λοιπον ειναι μερικές δεκάδες δεν πέφτω άλλο!!! ελπίζω να με καταλαβαίνετε... ΛΟΙΠΟΝ προς ενημέρωση των όποιων αναγνωστών τουτου εδώ του ιστολογίου έχω να δηλώσω οτι ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ !

ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ SITE ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΩ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ !!!

Με ένα πρόχειρο υπολογισμό τα κέρδη μου από αυτή την απάτη ανέρχονται στο ποσό των 465.780,49€ . Στην κατοχή μου έχω επίσης 2.000 $ ,500 δρχ , 2 κινητά τηλέφωνα (το ένα είναι smartphone), έναν Η/Υ και 3 προφυλακτικά (τα 2 έχουν λήξει απο το 2011).

Δηλώνω πρόθυμος να γίνει κατάσχεση της περιουσίας μου προκειμένου να σας αποζημιώσω για την τεράστια ζημιά που σας έκανα !!!


Μετά τιμής,
The owner of nickolakiss.blog


υ.γ.1. μπορώ να σας στείλω τα στοιχεία μου (εαν το επιθυμήτε), έτσι ώστε να σας γλυτώσω απο τον κόπο να τα βρείτε, ως ένδειξη μετάνοιας.
υ.γ.2. προφανώς και δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά το μαιλ σας (αν και έσβησα τις αναρτήσεις)


Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX (20-24/2)

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της
Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εβδομάδα 20 έως 24 Φεβρουαρίου 2012 για τα μη ασφαλή
προϊόντα του Συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) που αναγράφονται στον
παρακάτω πίνακα...

Τι κάνεις αν «βουτήξει» το κινητό στο νερό;

Μήπως σου έχει τύχει να πέσει το κινητό σου στο νερό; Σίγουρα δεν είναι από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες, κυρίως επειδή δεν ξέρεις ούτε πώς να αντιδράσεις εκείνη τη στιγμή ούτε αν θα επιζήσει εν τέλει η συσκευή.

Ας δούμε λοιπόν με ποιές απλές κινήσεις μπορείς να του δώσεις το «φιλί της ζωής», ξεκινώντας, όμως, από το τι δεν κάνεις σε καμία περίπτωση. Με το που βγάλεις τη συσκευή από το νερό, ...

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η «Αθηναϊκή Ζυθοποιία» στηρίζει την Ελληνική Οικονομία

Με αφορμή τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί σκόπιμα για την προώθηση των «Ελληνικών προϊόντων», τα σωματεία των εργαζομένων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία σας ενημερώνουν:...

Πως βγήκε η φράση: "Όχι ρε πούσ... μου"

Δείτε στο άρθρο που ακολουθεί και θα καταλάβετε...

Επιλέγω Ελληνικά; Ναι, υπό προϋποθέσεις.

Του Γιώργου Αναστασιάδη, αναδημοσιεύθηκε από το Μarketing Week, τεύχος 1365, 08/12/2011, στήλη Brand Forward

Όσοι έχετε διαβάσει κάποια από τα παλιότερα σημειώματά μου θα έχετε αντιληφθεί την έμφαση που δίνω στην ανάπτυξη του ‘brand Greece’, και μέσω αυτής και των ελληνικών brands, και στην συνεισφορά που θα μπορούσαν να έχουν στην ...

Ετοίμαζαν παρέμβαση του στρατού την νύχτα του Νέου Μνημονίου!

Το βράδυ της ψήφισης του Νέου Μνημονίου, στις 12 Φεβρουαρίου 2012 και ενώ οι ακτιβιστές της... άκρας αριστεράς άρχισαν να καίνε την Αθήνα, η κυβέρνηση αντιμετώπισε σοβαρά το ενδεχόμενο να ...

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Δημοσίευση εβδομαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα του συστήματος RAPEX

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει μέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της
Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εβδομάδα 13 έως 17 Φεβρουαρίου 2012 για τα μη ασφαλή
προϊόντα του Συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) που αναγράφονται στον
παρακάτω πίνακα...

Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με την προληπτική ανάκληση ανθρακούχων αναψυκτικών της Coca – Cola Τρία Έψιλον

Σε συνέχεια του από 21 Φεβρουαρίου 2012 Δελτίο Τύπου σχετικά με την προληπτική ανάκληση ανθρακούχων αναψυκτικών της Coca – Cola Τρία Έψιλον, ο ΕΦΕΤ πληροφορεί ότι ...

Έπεσε το Facebook ;

Εδώ και λίγη ώρα παρατηρείται πρόβλημα σε πολλού χρήστες που προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στη σελίδα του στο Facebook.

 Συγκεκριμένα πολλοί χρήστες όταν ...

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Το στοίχημα!

Είναι μια ξανθιά και μια μελαχρινή και βλέπουν ειδήσεις. Το δελτίο είναι σχετικά με ένα τύπο που ...

Λαθρεμπόριο με… πολλά γαλόνια στον στρατό

Η ποινική μεταχείριση των εμπλεκομένων αναμένεται να γίνει ακόμη πιο αυστηρή, καθώς ερευνάται η ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ : ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Μας το μετέφερε άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα της υγείας και το δημοσιεύουμε...Ξέρετε γιατί ο Βασιλάκης Καίλας της βουλής έχει κινήσει γή και ουρανό για να φέρει τα γενόσημα; Μα γιατί...

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Νέο deal επιχειρεί ο Λαυρεντιάδης με τη Δικαιοσύνη

Νέο... deal με τη Δικαιοσύνη επιχειρεί ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- εξέφρασε την πρόθεση του να επιστέψει άλλα 80 εκατ. ευρώ υπό την προϋπόθεση, ...

Πρωτοφανή κρούσματα πλαστογραφίας στον διαγωνισμό της Πυροσβεστικής

Με πλαστά δικαιολογητικά προσλήθηκε ο ένας στους έξι υποψήφιους στον διαγωνισμό του Πυροσβεστικού Σώματος Συνολικά, από τους 4.000 προσληφθέντες, περισσότεροι από 600 εκτιμάται ότι βρέθηκαν παράτυπα στις λίστες καθώς ...

Ποιό θα είναι το νέο κιλό;


Το πρότυπο χιλιόγραμμο χάνει βάρος... 

Τη θέση του έχει ήδη καταλάβει ένας θεωρητικός ορισμός του κιλού με τη βοήθεια της σταθεράς Πλανκ. Ποιά πειραματική μέθοδος όμως θα προκριθεί ως άξια να υποστηρίξει τη νέα θεωρητική κατασκευή; ...

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Μ. Ροκάρ: Στην Ελλάδα θα γίνει στρατιωτικό πραξικόπημα


Δήλωση-βόμβα έκανε ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας και συνεργάτης του Φρανσουά Μιτεράν, Μισέλ Ροκάρ.

Μ. Ροκάρ: Στην Ελλάδα θα γίνει στρατιωτικό πραξικόπημα
Σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Liberation, o Ροκάρ εκτίμησε ότι η λιτότητα που επιβάλλουν οι δανειστές θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη.
«Κανείς δεν το λέει, αλλά στην Ελλάδα ...