Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Μητέρα άκουγε στο τηλέφωνο να βιάζουν την 15χρονη κόρη της

Η μητέρα της 15χρονης ανησύχησε, επειδή είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι και την πήρε τηλέφωνο στο κινητό της.

Τη στιγμή εκείνη, η κοπέλα δεχόταν την ...

"Βόμβα" από Πάνο: «Δεν μπορούμε να μείνουμε άοπλοι – Ξεκινάμε νέο ΕΜΠΑΕ»


Για πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης και αφού η επιχειρησιακή ετοιμότητα των ΕΔ βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο μετά το 1974 η πολιτική ηγεσία της χώρας δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι το παιχνίδι με τη φωτιά μπορεί  και να μας κάψει:
Πριν λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πανος Παναγιωτόπουλος έθεσε επίσημα έναρξη προγράμματος επανεξοπλισμού των ΕΔ μιλώντας στους δημοσιογράφους και σημειώνοντας ότι:
-  Τις επόμενες ημέρες συνεδριάζει το...

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Δoκιμάστε το Λάδι ενός Βασιλιά !!




Το λάδι ΕΨΙΛΟΝ είναι ένα μοναδικό προιόν.
Η ιστορία του παλιά, σαν παραμύθι με Βασιλιάδες, Πρίγκιπες & Ανάκτορα.
1300 χρόνους π.Χ η ελιά ήταν το δέντρο ζωής
στο Βασίλειο του Σοφού Νέστορα.
Από τότε έως & σήμερα στο λόφο του Εγκλιανού,
όπου & το ανάκτορο του υπάρχουν απέραντοι ελαιώνες
που από την μυκηναϊκή ακόμα εποχή παρήγαγαν ένα μοναδικό λάδι .
Σε αυτή ακριβώς την ίδια γη βρίσκεται ο Ελαιώνας
του Νικολού Φιλιππόπουλου.
Στην περιοχή που οι άνθρωποι εδώ & αιώνες γεννιούνται,
μεγαλώνουν & πεθαίνουν με την ίδια πάντα έγνοια...
Τις Ελιές και το λάδι τους.
Οι πρόγονοι μας τόχαν για γιατρικό.
Μας έμαθαν να το αγαπάμε, να το σεβόμαστε σαν κάτι Ιερό.
Και να το προσφέρουμε όπως ακριβώς μας το δίνει η γη μας.
Αγνό, φυσικό, πολύτιμο.

Το EΨΙΛΟΝ  έχει έντονο το άρωμα του φρέσκου καρπού
& η γεύση του είναι πλούσια & ξεχωριστή.
Προέρχεται από την καλύτερη ποικιλία ελιάς την Κορωνέϊκη
που καλλιεργείται στο Δήμο Νέστορος, στην Καλαμάτα.
Η οξύτητα του είναι 0,2 % χωρίς καμία απολύτως επεξεργασία.
Η άριστη ποιότητα του βασίζεται στην...

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ο εξυπνάκιας ρεπόρτερ και η … θεϊκή απάντηση του αγρότη !!!!

Ποια ήταν η θεϊκή και αποστομωτική απάντηση αγρότη σε ρεπόρτερ στο πλαίσιο έρευνας για τις τιμές των αγροτικών προϊόντων;

Ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού, στο πλαίσιο έρευνας για τις τιμές των αγροτικών προϊόντων, έλεγε στον αγρότη που είχε για συνομιλητή, πως κάτι πρέπει να κάνουν οι αγρότες και να πέσουν οι τιμές, γιατί μας συμφέρει καλύτερα να εισάγουμε τα αγροτικά προϊόντα από τρίτες χώρες.

 Ο αγρότης φυσικά δεν έμεινε με το στόμα κλειστό.

Η θεϊκή απάντηση του ...

Κομπίνα με iPhone των... 350 ευρώ

Μια απίστευτη κομπίνα που απέφερε ζεστό χρήμα είχαν στήσει δυο πιτσιρικάδες απατεώνες από το Ηράκλειο εξαπατώντας ανυποπτους πολίτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

 Όπως αποκαλύφθηκε σύμφωνα με το prismanews.gr, οι δυο νεαροί είχαν βάλει αγγελία στο διαδίκτυο ότι πουλούν ένα τελευταίας τεχνολογίας...

Ποια επαγγέλματα έχουν τους περισσότερους ψυχοπαθείς;

Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει την έκφραση: “Τι; θα γίνεις γιατρός; Πας καλά στα μυαλά σου; Είσαι ψυχοπαθής; Οι γιατροί δεν έχουν ζωή”. Υπάρχει και η έκφραση: “ Ααα καλά, δημοσιογράφος είσαι; Πες μου τον ψυχίατρο σου”. Οι απόψεις αυτές αποτυπώνουν την εντύπωση που έχει ο κόσμος σχετικά με την ψυχοπάθεια σε πολλά επαγγέλματα, αλλά και το πόσο ψυχοπαθής πρέπει να είναι κάποιος για να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο επάγγελμα. Διαβάστε τον κατάλογο με τα επαγγέλματα με τους περισσότερους ψυχοπαθείς...

20 πράγματα που δεν ξέρατε για τους αριστερόχειρες!

Ξέρατε ότι οι αριστερόχειρες βλέπουν καλύτερα κάτω από το νερό απ’ ό,τι οι δεξιόχειρες; Ότι μεθούν πιο γρήγορα από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, που σκέφτεται με το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου και γράφει με το δεξί χέρι; Ότι είναι εξυπνότεροι, ομορφότεροι και καλύτεροι στο...

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Τα "έσχες" των πολιτικών αρχηγών στον... αέρα



                                                                           Δόθηκαν στη δημοσιότητα στην ιστοσελίδα της Βουλής



Τα πόθεν έσχες συνολικά 508 πολιτικών, στους οποίους έγινε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής έλεγχος των δηλώσεων περιουσιακής τους κατάστασης για το 2011, χρήσης του 2010, αναρτήθηκαν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής και θα παραμείνουν για έναν μήνα και συγκεκριμένα μέχρι την 11η Ιανουαρίου 2013.
Σύμφωνα με την Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών των Κομμάτων, σε ορισμένες περιπτώσεις ζητήθηκαν περαιτέρω διευκρινήσεις και δικαιολογητικά.
Ο έλεγχος που διενεργήθηκε απέβλεπε στη διακρίβωση του εάν, με βάση τα δηλωθέντα και ελεγχθέντα δεδομένα, η απόκτηση νέων περιουσιακών στοιχείων ή η επαύξηση υφισταμένων, εκ μέρους των υπόχρεων, δικαιολογείται από το ύψος των πάσης φύσεως εσόδων αυτών, σε συνδυασμό και με τις δαπάνες διαβιώσεώς τους.
"Στις εκθέσεις αυτές, μετά από σχετικό έλεγχο, έγινε πλήρης καταγραφή όλων των δηλωθέντων περιουσιακών στοιχείων (ακίνητα, εμπράγματα δικαιώματα σ' αυτά, μετοχές ελληνικών ή και αλλοδαπών εταιριών, ομόλογα και άλλες ομολογίες κάθε είδους και τα παράγωγα χρηματοοικονομικά προϊόντα κάθε είδους, καταθέσεις σε τράπεζες, ταμιευτήρια και άλλα ημεδαπά ή αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα, πλωτά, εναέρια και χερσαία μεταφορικά μέσα, καθώς και τυχόν συμμετοχή σε κάθε είδους επιχειρήσεις" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αντώνης Σαμαράς

Το ποσό των 190.000 ευρώ περίπου είχε ως εισόδημα το 2010 ο σημερινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με τη δήλωση "πόθεν έσχες" που έκανε στη Βουλή.
Ο πρωθυπουργός έχει φορολογητέο εισόδημα 45.675 ευρώ, αφορολόγητο 66.493 ευρώ. Τα ποσά αυτά είναι από τη βουλευτική αποζημίωση, ενώ από άλλες πηγές είχε έσοδα 25.044 ευρώ. Η σύζυγος του είχε έσοδα 53.625 ευρώ.
Επίσης μαζί με τη σύζυγο του εμφανίζονται να κατέχουν εξ ολοκλήρου ή να έχουν συμμετοχές σε 13 ακίνητα. Συγκεκριμένα τα ακίνητα της οικογενείας βρίσκονται σε Αττική, στην Εκάλη, στη Μεσσηνία, στην Εύβοια και στο Ναύπλιο.
Ο πρωθυπουργός και η γυναίκα του δηλώνουν καταθέσεις πάνω από 300.000 ευρώ. Ο Α. Σαμαράς είχε το 2010 καταθέσεις 225.000 ευρώ στην Ιρλανδική τράπεζα KBC.
Ο Α. Σαμαράς έχει 3.500 μετοχές της ΑΝΕΚ, ενώ σε δύο αυτοκίνητα που έχει κατέθεσε τις πινακίδες.

Αλέξης Τσίπρας

Λίγο περισσότερα από 82.000 ευρώ είχε ως έσοδα από την βουλευτική αποζημίωση και από άλλες πηγές το 2010 ο Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με το "πόθεν έσχες" του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ το φορολογητέο ποσό από τη βουλευτική αποζημίωση είναι 20.510 ευρώ και το αφορολόγητο 60.561 ευρώ, ενώ από άλλες πηγές κέρδισε 1.500 ευρώ.
Έχει ένα διαμέρισμα στη Φθιώτιδα το οποίο είναι 114 τετραγωνικά. Σε καταθέσεις το 2010 είχε περίπου 11.000 ευρώ στην Εθνική και την Alphabank. Δεν είχε μετοχές. Στο όνομα του είχε μια μηχανή 650 κυβικών.

Ευάγγελος Βενιζέλος

Περίπου 161.000 ευρώ είχε ως έσοδα το 2010 ο Ευ. Βενιζέλος και η γυναίκα του Βασιλική. Ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δηλώνει ως φορολογητέο ποσό 26.156 ευρώ, ως αφορολόγητο 75.747 ευρώ και η σύζυγος του ως εισόδημα 60.043 ευρώ.
Ο Ευ. Βενιζέλος με τη σύζυγο του δηλώνουν συνολικά συμμετοχές σε 27 ακίνητα, ωστόσο όπως αναφέρεται αρκετά από αυτά προήλθαν λόγω κληρονομιάς της συζύγου και η συμμετοχή είναι μικρή. Τα ακίνητα είναι σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Καρδίτσα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει μετοχές και ομόλογα ενώ εμφανίζονται μεγάλες καταθέσεις στις τράπεζες με την επισήμανση ότι κύριος δικαιούχος είναι η πεθερά του.
Συγκεκριμένα οι συνολικές καταθέσεις της οικογένειας είναι πάνω από 2,3 εκατ. ευρώ. Πάντως να σημειωθεί ότι ο Ευ. Βενιζέλος εμφανίζεται σε λογαριασμούς ύψους 146.000 περίπου. Τέλος έχει δύο αυτοκίνητα.

Πάνος Καμμένος

Το ποσό των 188.847,131 ευρώ είχε ως εισόδημα το 2010 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σύμφωνα με τη δήλωση πόθεν έσχες που έκανε στη Βουλή.
Ο Πάνος Καμμένος έχει φορολογητέο εισόδημα 27.466,30 ευρώ, αφορολόγητο 60.561,561 ευρώ. Τα ποσά αυτά είναι από τη βουλευτική αποζημίωση, ενώ από άλλες πηγές είχε έσοδα 66.0011,99 ευρώ.
Η σύζυγος του είχε έσοδα 34.844,28 ευρώ.
Επίσης μαζί με τη σύζυγο του εμφανίζονται να κατέχουν εξ ολοκλήρου ή να έχουν συμμετοχές σε οχτώ ακίνητα. Συγκεκριμένα τα ακίνητα της οικογενείας βρίσκονται σε Αττική, Καλλιθέα και Σάμο.
Ο Πάνος Καμμένος εμφνανίζεται να έχει εταιρεία με την επωνυμία Καμμένος Α.Ε. στην οποία έχει 55.000 μετοχές.
Ο Πάνος Καμμένος και η σύζυγός του έχουν καταθέσεις που δεν υπερβαίνουν τις 11.000 ευρώ ενώ έχει στην κατοχή του τρία αυτοκίνητα εκτός των οποίων το ένα βρίσκεται σε ακινησία εξαιτίας αδυναμίας πώλησής του και ένα σκάφος ανοιχτού τύπου.

Νίκος Μιχαλολιάκος

Το ποσό των 22.915,53 ευρώ είχε ως εισόδημα το 2010 ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σύμφωνα με τη δήλωση πόθεν έσχες που έκανε στη Βουλή.
Η σύζυγος του Ελένη Ζαρούλια είχε έσοδα 17.659,45 ευρώ. Ο γγ της Χρυσής Αυγή συμμετέχει με 25% σε πέντε ακίνητα (καταστήματα) στην Αθήνα, στα οποία έχει την υψιλή κυριότητα.
Η σύζηγός του Ε. Ζαρούλια κατέχει το 100% και την πλήρη κυριότητα σε τέσσερα καταστηματα στην Αθήνα και ένα ακίνητο στο Γύθειο. Ο κ. Μιχαλολιάκος έχει καταθέσεις συνολικά 3.614,84 ευρώ. Οι καταθέσεις της γυναίκας του Ε. Ζαρούλιας ανέρχονται στα 3.241,14 ευρώ.
Η Ε. Ζαρούλια έχει ένα επιβατικό αυτοκίνητο 1.600 κ.ε. αξίας 4.000.

Φ. Κουβέλης

Το ποσό των 108.745 ευρώ είχε ως εισόδημα το 2010 ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης σύμφωνα με τη δήλωση "πόθεν έσχες" που έκανε στη Βουλή.
Ο κ. Κουβέλης έχει φορολογητέο εισόδημα 27.523 ευρώ, αφορολόγητο 77.455 ευρώ. Τα ποσά αυτά είναι από τη βουλευτική αποζημίωση, ενώ από άλλες πηγές είχε έσοδα 3.766 ευρώ. Η σύζυγος Φωτεινή Κουβέλη είχε έσοδα 30.678 ευρώ.
Επίσης μαζί με τη σύζυγο του ο κ. Κουβέλης έχει 1 διαμέρισμα 198 τ.μ. στην Κυψέλη, μια αποθήκη 49 τ.μ. στην Κυψέλη και ένα αγροτεμάχιο 2,4 στρεμμάτων στα Στείρα Ευβοίας.
Η κ. Κουβέλη έχει μία οικία 105 τ.μ. στο Νεραιδοχώρι Τρικάλων, συμμετέχει με 20% σε οικόπεδο 150 τ.μ..
Παράλληλα έχει ένα αγροτεμάχιο 4,1 στρεμμάτων στη Δενδρούκα Τρικάλων. Συμμετέχει μς 20% σε ένα οικόπεδο 1 στρέμαμτος στα Τρίκαλα και ένα οικόπεδο 2,18 στρεμμάτων στον Αγ. Κωνσταντίνο στα Τρίκαλα. Έχει στην κατοχή της εξολοκλήρου αγροτεμάχιο 4,3 στρεμμάτων στα Τρίκαλα και ένα αγροτεμάχιο 4.4 στρεμμάτων στο Κρανίδι Αργολίδας.
Τέλος συμμετέχει με 20% σε αγροτεμάχιο 3,1 στρεμμάτων στα Τρίκαλα.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και η σύζηγός του δηλώνουν καταθέσεις 172.299 ευρώ.
Παράλληλα συμμετέχει σε Αμοιβαίο Κεφάλαιο αξίας 4.211,99 ευρώ. Η γυναίκα του έχει 5.000 μετοχές στην Capital AXE αξίας 17.608,22 ευρώ.
Ο κ. Κουβέλης έχει τρία επιβατικά αυτοκίνητα (1.400 κ.ε., 1.800 κ.ε. και 2.00 κ.ε.) ενώ ένα επιβατικό αυτοκίνητο έχει η σύζηγός του.

Αλέκα Παπαρήγα

Το ποσό των 119.542,54 είχε ως εισόδημα το 2010 η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σύμφωνα με τη δήλωση «πόθεν έσχες» που έκανε στη Βουλή.
Η Αλέκα Παπαρήγα έχει φορολογητέο εισόδημα 18.806,98 ευρώ και αφορολόγητο 60.561,56 ευρώ. Τα ποσά αυτά είναι από την βουλευτική αποζημίωση ενώ από άλλες πηγές είχε έσοδα περίπου 40.174 ευρώ.
Η Αλέκα Παπαρήγα έχει ένα διαμέρισμα στο νομό Αττικής από απόδοση κληρονομιάς ενώ εμφανίζει 832 ευρώ ως κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος.
Η Αλέκα Παπαρήγα δεν έχει μετοχές και κανένα μεταφορικό μέσο στην κατοχή της.

Γιώργος Παπανδρέου

Το ποσό των 110.000 ευρώ είχε ως εισόδημα ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου. Συγκεκριμένα το 2010 τη χρονιά που η χώρα μπήκε στο μνημόνιο ο τότε πρωθυπουργός πήρε ως βουλευτική αποζημίωση 25.156 ευρώ φορολογητέο, 64.986 ευρώ αφορολόγητο εισόδημα και 23.595 ευρώ από άλλες πηγές. Η σύζυγος του Άντα δηλώνει εισόδημα 1.094 ευρώ.
Ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Άντα έχουν δύο ακίνητα, ένα εκ των οποίων η μονοκατοικία στη Ν. Ερυθραία.
Σε καταθέσεις ο Γιώργος Παπανδρέου η σύζυγος του και η κόρη τους έχουν περίπου 330.000 ευρώ συνολικά.
Τα αυτοκίνητα που έχει δηλώσει είναι δύο.

Κώστας Καραμανλής

Συνολικά έσοδα 253.000 ευρώ είχε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγος του Νατάσα το 2010. Σύμφωνα με τη δήλωση "πόθεν έσχες" η βουλευτική αποζημίωση του Κ. Καραμανλή ήταν 29.783 ευρώ φορολογητέα, 63.742 ευρώ αφορολόγητα, είχε έσοδα από άλλες πηγές 136.299 ευρώ και η σύζυγος του έσοδα 25.199 ευρώ.
Εμφανίζεται κάτοχος μεγάλης ακίνητης περιουσίας. Συγκεκριμένα έχει ακίνητα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ραφήνα, Μύκονο και άλλες περιοχές, ενώ επισημαίνει ότι αρκετά από αυτά τα κληρονόμησε.
Διαθέτει μαζί με τη σύζυγο του 11 λογαριασμούς με περίπου 350.000 ευρώ και τα περισσότερα χρήματα βρίσκονται στην Εθνική τράπεζα.

Λουκάς Παπαδήμος

Ο Λουκάς Παπαδήμος που ήταν πρωθυπουργός το 2011 μέχρι τις εκλογές δήλωσε εισόδημα 234.000 ευρώ το 2011, 318.000 ευρώ το 2010 και 316.000 ευρώ περίπου το 2009. Τα ποσά δεν είναι από βουλευτική αποζημίωση.
Ο πρώην πρωθυπουργός έχει ακίνητα σε Ψυχικό, Γλυφάδα, κέντρο Αθήνας και στο Cambrige. Έχει ομόλογα του ελληνικού δημοσίου αξίας 139.000 ευρώ και μετοχές σε ελληνικές και ξένες τράπεζες.
Έχει καταθέσεις 1,1 εκατ. ευρώ μαζί με τη σύζυγο του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συγκεκριμένα στο εξωτερικό εμφανίζονται καταθέσεις 154.000 ευρώ στην Commerzbank και περίπου 60.000 ευρώ σε δολάρια στην Αμερική.
Έχει δύο αυτοκίνητα 1900 κυβικών εκατοστών με ξένες πινακίδες.


πηγή:news.gr

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοκτόνησε ο διευθυντής παραγωγής της «ΔΩΔΩΝΗΣ»

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο 52χρονος αυτοκτόνησε παίρνοντας ποσότητα φυτοφαρμάκων. Οι συνάδελφοί του μιλούν για έναν

Το ουίσκι χάρισε σε τυφλό την όρασή του στη Νέα Ζηλανδία

Γιατροί στη Νέα Ζηλανδία έσωσαν την όραση ενός μεθυσμένου τυφλού με ουίσκι, αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας της Νέας Ζηλανδίας.

 Ο 65χρονος Ντένις Ντάθι, καθηγητής σεφ στο Νιού Πλίμουθ, δήλωσε στην εφημερίδα Taranaki Daily News ότι έχασε την όρασή του σε ένα πάρτι τον Ιούλιο, έχοντας καταναλώσει επί τέσσερις ώρες βότκα και ουίσκι.

 Σύμφωνα με τα ιατρικά αρχεία που παρέδωσε στην εφημερίδα, οι γιατροί εκτίμησαν ότι ...

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί οι ηλικιωμένοι εξαπατώνται ευκολότερα








Ο εγκέφαλός τους δυσκολεύεται να «διαβάσει» ένα αναξιόπιστο πρόσωπο

Την αιτία που οι ηλικιωμένοι πέφτουν πιο εύκολα θύματα εξαπάτησης βρήκαν αμερικανοί επιστήμονες, που μελέτησαν με μηχανήματα απεικόνισης τον εγκέφαλό τους.
...

Ο καρκίνος «χτυπά» περισσότερο τους άνδρες








Αλκοόλ, τσιγάρο και αποφυγή του γιατρού οι πιθανότερες αιτίες

Οι άνδρες είναι όχι μόνο πιο πιθανό να διαγνωστούν με καρκίνο σε σχέση με τις γυναίκες, αλλά έχουν επίσης μεγαλύτερη πιθανότητα να πεθάνουν από τη νόσο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.
...

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Πόλεμος! Χρυσή Αυγή σε Βενιζέλο: Βιάσου να μας θέσεις εκτός νόμου γιατί σύντομα δεν θα έχεις ούτε γραφεία, ούτε κόμμα!


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε πρωτοβουλία την Δευτέρα για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή - Χρυσή Αυγή:

 Είμαστε νόμιμο πολιτικό κόμμα που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη 1 εκατομμυρίου Ελλήνων - Αρθρο Μιχαλολιάκου με το οποίο επιτίθεται στην ακαδημαϊκό Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ Σκληρή απάντηση με απειλές και χαρακτηρισμούς από την Χρυσή Αυγή στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι την Δευτέρα, το ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να αναδειχθεί η αντισυνταγματικότητα του κόμματος της Χρυσής Αυγής με στόχο να τεθεί εκτός νόμου.
...