Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Email Γιατί πρέπει να αερίζουμε πολύ καλά το σπίτι;;;


Σίγουρα θυμάστε και τη δική σας μαμά να έρχεται πρωί πρωί στο δωμάτιο και να ανοίγει τις μπαλκονόπορτες μουρμουρίζοντας πως το σπίτι πρέπει να αεριστεί!...

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Νεαρός ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον πατέρα του

Ήταν λίγο μετά τις 11 όταν ένας οικογενειακός καυγάς κατέληξε σε τραγωδία, όταν ένα παλικάρι μόλις 24 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον ηλικιωμένο πατέρα του.

Η τοπική κοινωνία στον Κάλαμο ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι συνέβη κάτι τέτοιο στην συγκεκριμένη οικογένεια. Ένας απλός καυγάς, έγινε η αιτία να έρθουν στα χέρια πατέρας και γιος.

Ο 24χρονος θόλωσε και άρχισε να χτυπάει με μανία, χρησιμοποιώντας ...

Βίντεο: Οι ρώσοι οδηγοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα ...

Οι ρώσοι επιστρέφουν και μας δείχνουν των χειρότερό τους εαυτό στην οδήγηση

 Δείτε τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των οχημάτων...


Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Τέλος η PUMA από την Ελλάδα!!!

Αναστάτωση στην εγχώρια αγορά από την απόφαση της εταιρίας αθλητικών ειδών Puma να διακόψει τις δραστηριότητές της σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία

 Την απόφαση να τερματίσει εντός του 2013 τις δραστηριότητές της σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, ανακοίνωσε η εταιρεία αθλητικών ειδών Puma.

 Τη διανομή του σήματος στις παραπάνω αγορές θα πραγματοποιεί η....

Ξυστά από τη Γη θα περάσει σήμερα αστεροειδής

Ένας αστεροειδής, στο μέγεθος περίπου μισού ποδοσφαιρικού γηπέδου, αναμένεται να περάσει πολύ κοντά από τη Γη και θα είναι ορατός την Παρασκευή από την ανατολική Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία.

 Η ονομασία του αστεροειδούς είναι 2012 DA14, αφού ανακαλύφθηκε πέρυσι από Ισπανούς αστρονόμους στο παρατηρητήριο Λα Σάγκρα και έχει διάμετρο περίπου 45 μέτρα. Ο αστεροειδής είναι αρκετά μεγάλος ώστε θα μπορούσε να καταστρέψει μια ....

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Happy Valentine's Day



Απλά δείτε την φωτό παρακάτω ....


Πτώση στις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων το 2012

Κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης, οι πωλήσεις κινητών σε παγκόσμιο επίπεδο υποχώρησαν πέρυσι για πρώτη φορά από το 2009, ανακοίνωσε την Τετάρτη η εταιρεία ερευνών Gartner.

 «Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, οι μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών και o σκληρός ανταγωνισμός εξασθένισαν την παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων» σχολίασε ο αναλυτής Ανσούλ Γκούπτα της εταιρείας.

 Οι πωλήσεις το 2012 μειώθηκαν κατά ....

«Μίλησε» το usb της λίστας Λαγκάρντ

Στην περίοδο πριν την αντιγραφή του «στικ» με την λίστα Λαγκάρντ από τον Διώτη φαίνεται ότι έγινε η αλλοίωσή της, όπως προκύπτει από τα ευρήματα της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. που εξέτασε το επίμαχο «στικάκι» της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα των πραγματογνωμόνων της ΕΛ.ΑΣ. που έστειλα το πόρισμά τους στην προανακριτική της Βουλής, το στικάκι (usb) της λίστας Λαγκάρντ που παρέλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από τον τότε προϊστάμενο του ΣΔΟΕ, Γιάννη Διώτη, είχε αντιγραφεί στις...

Δείτε την απίστευτη τούμπα της Δέσποινας Μοιραράκη! Σκόνταψε στο χαλί! [video]

Από το πάθος της μετάδοσης, η Δέσποινα Μοιραράκη δεν πρόσεξε και.... Πάρτην κάτω!

Απτόητη, όμως, συνέχισε την εκπομπή της από το πάτωμα!

Ο Αμπντάλα προσφέρθηκε να βοηθήσει, αλλά η Δέσποινα Μοιραράκη δεν χρειαζόταν βοήθεια.

Το αντιμετώπισε ψύχραιμα και με χιούμορ!

 Δείτε το απολαυστικό βίντεο...


Λουκέτο η «EVIMA»! Στον αέρα 10.000 ιδιοκτήτες Ι.Χ. στη Μεσσηνία

Αντιδράσεις για την απόφαση από ασφαλιστικούς πράκτορες και συμβούλους 

Ένα μήνα περιθώριο να βρουν άλλη ασφαλιστική εταιρεία έχουν 10.000 περίπου πρώην ασφαλισμένοι της εταιρείας Evima στο Νομό Μεσσηνίας, η άδεια της οποίας ανεστάλη την περασμένη Παρασκευή από την Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς δεν ....

Σοκαριστικό: Δείτε πως φτιάχνονται τα λουκάνικα για Hot Dog!

Παρέα με εκείνο το λαχταριστό ψωμάκι ή καλοψημένη σφολιάτα είναι το αγαπημένο σνακ πολλών ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Έχετε αναρωτηθεί πως φτιάχνονται;

Δείτε παρακάτω...


Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η ελληνική απάντηση στην Coca Cola έρχεται από την... Ορεστιάδα!

Η Green-cola από τη Θράκη είναι η απάντηση που επιχειρεί να δώσει η Ελλάδα στην πολυεθνική Coca-Cola. Η νέα φίρμα, αρκετά ανατρεπτική για cola, εφόσον εγκαταλείπει το κόκκινο χρώμα, έρχεται από την Ορεστιάδα και την εταιρία ΕΠΑΠ, η οποία συσκεύαζε για δεκαετίες τα αναψυκτικά της 3E (Coca-cola, Fanta κλπ) αλλά εδώ και λίγα χρόνια μπήκε δυναμικά στην αγορά με τα δικά της σήματα Sparky.

 Ήδη τα αναψυκτικά της με την επωνυμία Sparky έχουν μπει στα ράφια και είναι περισσότερο γνωστά από την αλυσίδα Carrefour, έχοντας δείξει μια πρόθεση να αμφισβητήσουν την πρωτοκαθεδρία της Coca Cola και των υπολοίπων αναψυκτικών της. Tώρα όμως με τη Green Cola, φαίνεται ότι θα επιχειρήσουν να μπουν πολύ πιο δυναμικά και να κάνουν κάτι αντίστοιχο με αυτό που πέτυχε η....

Ακριβές οι χρεώσεις των εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

Σύσταση στις τρεις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας απευθύνει ο Συνήγορος του Καταναλωτή προκειμένου να χρεώνουν τον πραγματικό χρόνο ομιλίας και να μην εφαρμόζουν τον ελάχιστο χρόνο φωνητικής κλήσης.

 Για την ακρίβεια, οι  καταναλωτές είτε μιλούν πέντε δευτερόλεπτα, είτε 30 δευτερόλεπτα στο τηλέφωνο πληρώνουν σαν να επικοινώνησαν για ένα λεπτό, ενώ πιο τραγικά είναι τα πράγματα σε όσους έχουν...

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Συντριβή ελικοπτέρου στα γυρίσματα του Νοτιο-Κορεάτικου Top Gear!

Το ατύχημα έγινε για την Νοτιο-Κορεάτικη έκδοση του Top Gear.

Η απίστευτη συντριβή συνέβη όταν το ελικόπτερο τύπου Cobra AH1 αγωνιζόταν με ενα Corvette ZR1 supercar σε αγώνα ταχύτητας.

Στο βίντεο ο πιλότος χάνει τον έλεγχο και το ελικόπτερο στροβιλίζεται και πέφτει.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Δείτε το βίντεο: ....

Facebook: 100 δολάρια για να διαβάσει ο Ζάκερμπεργκ το μήνυμά σου

Ακρως εφευρετικό για νέες πηγές εσόδων φαίνεται ότι είναι το Facebook. Σύμφωνα με άρθρο του έγκυρου Mashable, αν προσπαθήσεις να στείλεις μήνυμα στον Μάρκ Ζάκερμπεργκ (κάτι που μπορείς να κάνεις σε οποιονδήποτε χρήστη, είτε είστε «φίλοι» είτε όχι) και θέλεις να παραδοθεί στα εισερχόμενά του, θα πρέπει να καταβάλλεις 100 δολάρια.

 Το Facebook επεξεργάζεται διάφορους τρόπους και κάνει πειράματα προκειμένου να αυξήσει τα έσοδά του. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η ενέργεια του κοινωνικού δικτύου να δημιουργήσει ένα νέο φάκελο στα εισερχόμενά μας ο οποίος ονομάζεται....

700.000 Ι.Χ. κινδυνεύουν να μείνουν ανασφάλιστα - “Πειρατικές” εταιρείες γέμισαν την αγορά

Τα χαμηλά ασφάλιστρα δεν σημαίνουν και ασφάλεια. Πολλές είναι οι εταιρείες που έκαναν την εμφάνισή τους εν μέσω κρίσης και υπόσχονται στους πολίτες πολύ χαμηλές τιμές.

 Είναι εταιρείες με έδρα ευρωπαϊκή χώρα, αλλά που δεν ελέγχονται από το ελληνικό κράτος. Υπόσχονται ασφάλιστρα ως και 230 ευρώ το χρόνο για ένα ΙΧ όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι είναι σε θέση να...

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Προσλήψεις και Bonus προσωπικού εν μέσω κρίσης

Κι όμως,σε μια εποχή που η χρηματοοικονομική κρίση έχει προκαλέσει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων στην αγορά εργασίας, με πρώτους τους εργαζόμενους να υφίστανται δυσμενείς επιπτώσεις και να οδηγούνται σε εργασιακή ανασφάλεια, υπάρχουν υγιείς ιδιωτικές επιχειρήσεις που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

 Κόντρα στο πνεύμα των καιρών, η διοίκηση της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, πετυχαίνοντας να αυξήσει το τζίρο της κατά 80%, μοιράζεται την επιτυχία με τους εργαζομένους της, οι οποίοι όχι μόνο δεν είχαν μειώσεις στις αποδοχές τους αλλά έλαβαν και...

∆ηµοσίευση εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για µη ασφαλή προϊόντα του συστήµατος RAPEX

Η Γενική Γραµµατεία Καταναλωτή ανακοινώνει µέσω του Τύπου τις Κοινοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τις 07 έως τις 09 Ιανουαρίου 2013 για τα µη ασφαλή προϊόντα του Συστήµατος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Τα προϊόντα που αναφέρονται στις εβδοµαδιαίες κοινοποιήσεις του RAPEX είτε έχουν εντοπιστεί από τις αρµόδιες αρχές κρατών µελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουν κριθεί ως µη ασφαλή, µε αποτέλεσµα να απαγορευτεί η διάθεσή τους στην αγορά, είτε ο ίδιοι οι παραγωγοί -έχοντας εντοπίσει κάποιο δυνητικό κίνδυνο που µπορεί αυτά να παρουσιάσουν- έχουν προβεί σε εθελούσια απόσυρσή τους από την αγορά και ανάκληση από τους καταναλωτές, στα πλαίσια των υποχρεώσεων τους βάσει του Άρθρου 5 της ΚΥΑ Ζ3-2810/2004 «Γενική Ασφάλεια των Προϊόντων».

 Η απαγόρευση διάθεσής τους στην αγορά µπορεί να αρθεί εφόσον το ελάττωµα που τα καθιστά µη ασφαλή επιδέχεται διόρθωσης και οι παραγωγοί προβούν στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες. Η Γενική Γραµµατεία Καταναλωτή (Γ.Γ.Κ.) έχει καθιερώσει τη δηµοσίευση των εβδοµαδιαίων κοινοποιήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για µη ασφαλή προϊόντα (RAPEX) στην Ελληνική γλώσσα, όπως µεταφέρθηκαν στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας της Γ.Γ.Κ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.efpolis.gr. 

 Η Γ.Γ.Κ. προβαίνει στη ∆ηµοσίευση αυτών και στον Τύπο, προκειµένου αφενός να υπάρχει...

Ανάκληση μπάλας πλυσίματος ρούχων «Ecoball»

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ενημερώνει τους καταναλωτές ότι ειδοποίησε την εταιρεία «ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ Γ. ΒΑΣΙΛΗΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ», οδός Στρατηγού Δαγκλή 124, Αθήνα, TK. 11145, τηλ. 210- 2236352, που εισήγαγε και διακίνησε στην ελληνική αγορά το προϊόν - μπάλα πλυσίματος ρούχων πλυντηρίου, με την εμπορική ονομασία «Ecoball», να προβεί στην άμεση απόσυρσή του από όλα τα σημεία πώλησης, την παύση οποιασδήποτε περαιτέρω προώθησης και την ανάκλησή του από τους καταναλωτές. 

Η ΓΓΚ συστήνει στους καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν να το επιστρέψουν στην προαναφερόμενη εταιρεία. 

 Η ΓΓΚ προέβη στην ανωτέρω ενέργεια κατόπιν ...

Τουρκικό ελικόπτερο διείσδυσε τη νύχτα στην Κάλυμνο - Αναχαιτίστηκε από ελληνικά F-16

Επεισόδιο που κρίνεται ως "ιδιαίτερα σοβαρό" και ερευνάται από τα Επιτελεία, είχαμε χθες τη νύχτα στην περιοχή της Κάλύμνου όταν τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο επιχείρησε να διεισδύσει στο νησιωτικό σύμπλεγμα της περιοχής (Κάλυμνος, Ίμια, Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι, Καλόλιμνος κλπ) πλησίασε πολύ κοντά στην Κάλυμνο και αναχαιτίστηκε τελικά από δύο ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 από την 115 ΠΜ, τα οποία έσπευσαν άμεσα προς αναχαίτισή του.

 Το ελικόπτερο έγινε αντιληπτό λίγα λεπτά μετά τις 23.00 το βράδυ να ίπταται έχοντας παραβιάσει των Εθνικό Εναέριο Χώρο, αλλά φαίνεται ότι πετούσε στην περιοχή κάποια ώρα πριν τον εντοπισμό του και δεν αποκλείεται να προχώρησε και σε...

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Το ακριβότερο πούρο στον κόσμο!

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερης κατασκευής πούρο της εταιρείας Gurkha που εδρεύει στην Ονδούρα, αποτελώντας εν ολίγοις ένα σπάνιο έργο τέχνης!

Tα πούρα «TheBlackDragonGurkha» είναι ηλικίας 12-15 ετών και ...

Απίστευτη τούμπα μοντέλου με 16ποντες γόβες (vid)

Ρεζίλι έγινε μία από τις 30 διαγωνιζόμενες του βρετανικού τηλεπαιχνιδιού Date Me.

 «Γιατί συνέβη αυτό σε μένα», φωνάζει δακρυσμένη η Έμμα Γουόλτον προσπαθώντας να σταθεί στα πόδια της μετά την πτώση της από την σκάλα εξαιτίας των 16ποντων τακουνιών που επέλεξε να φορέσει.

Όλα αυτά στα πλαίσια της θεαματικής εισόδου των 30 ελεύθερων κοριτσιών που, σύμφωνα με το concept του Date me, ο εργένης διαγωνιζόμενος πρέπει να γοητεύσει ώστε να τον διαλέξουν.

Ο παρουσιαστής, αφού βεβαιώθηκε ότι δεν έχει σπάσει κάτι, την πήρε μια μεγάλη αγκαλιά.

Δείτε το βίντεο ...

Ξεκινά η κατάρτιση των προγραμμάτων για το ΕΣΠΑ 2014-2020




Αγώνα δρόμου ξεκινά η κυβέρνηση προκειμένου να σχεδιαστεί το νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020 μετά την απόφαση της Συνόδου Κορυφής που δίνει στην Ελλάδα κοινοτικά κονδύλια συνολικού ύψους 18,5 δισ. ευρώ.
...

Πόσο μπορεί να διαφέρει ο καιρός σε 7 χώρες ; Ελλάδα forever !!!!



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ...