Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Όρμησε στα καλλιστεία ξυλοκόπησε την παρουσιάστρια και έβγαλε το μπικίνι της κοπέλας του!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα κατά την διάρκεια τοπικών καλλιστείων, τα οποία μάλιστα μεταδίδονταν ζωντανά στην τηλεόραση!

Ο μαινόμενος αρραβωνιαστικός μιας από τις διαγωνιζόμενες, όρμησε στο σετ και αφού τα έβαλε με τους συνδιαγωνιζόμενους της κοπέλας του και την παρουσιάστρια, έβγαλε το σουτιέν από το μπικίνι της κοπέλας προφανώς για να την κάνει να νοιώσει ντροπή.

Το βίντεο του ζηλιάρη Κινέζου κάνει πάταγο στο διαδίκτυο αφού έχει πάνω από 10 εκατομμύρια θεάσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είχε αποφασίσει την συμμετοχή της, χωρίς να το έχει πει στο αγόρι της, ο οποίος όταν το έμαθε, δεν το πήρε και τόσο καλά όπως θα δείτε και μόνοι σας στο παρακάτω βίντεο…


Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το συγκλονιστικό βίντεο του εκτροχιασμού του τραίνου στην Ισπανία που  κόστισε τη ζωή σε 80 επιβάτες. Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας του δικτύου και όπως φαίνεται η ταχύτητα του συρμού ήταν τόσο μεγάλη που αυτός έπεσε με ορμή στο προστατευτικό τοιχίο.

Η τραγωδία είναι η χειρότερη των τελευταίων 40 ετών στην ιβηρική χώρα. Επταήμερο πένθος κήρυξαν οι αρχές της Γαλικίας και τριήμερο πένθος κήρυξε ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι για όλη την Ισπανία.

Δείτε το βίντεο ...

Άφησε το πανάκριβο αυτοκίνητό της για πλύσιμο και δείτε πώς το έκαναν!

Η Jessica Sawyer άφησε την Bentley της σε ένα καθαριστήριο αυτοκινήτων στο Μάνστεστερ
Η Βρετανίδα δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα της συνέβαινε...

Μετά από 15 λεπτά δέχθηκε ένα τηλεφώνημα που την ενημέρωναν ότι...

 

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Γιατί καπνίζουμε μαζί με το ποτό;

Όπως ξέρουν καλά οι καπνιστές, λαχταρούν περισσότερο τη νικοτίνη όταν πίνουν - και λαχταρούν περισσότερο από ένα ποτό όταν καπνίζουν. Έως τώρα ήταν άγνωστο το γιατί, αλλά Αμερικανοί επιστήμονες πιστεύουν ότι βρήκαν την αιτία.

Ερευνητές από το Κολέγιο Ιατρικής Μπέιλορ, στο Τέξας, ανακάλυψαν ότι οι ορμόνες του στρες και το κέντρο ευχαρίστησης του εγκεφάλου είναι υπεύθυνα γι’ αυτή τη διασταυρούμενη λαχτάρα.

Οι επιστήμονες μελέτησαν τη σχέση τσιγάρου και ποτού χορηγώντας νικοτίνη σε αρουραίους και προσφέροντάς τους στη συνέχεια αλκοόλ.

Όπως διαπίστωσαν, τα ζώα που είχαν εκτεθεί στη νικοτίνη έπιναν αλκοόλ πιο συχνά απ’ ό,τι άλλα ζώα τα οποία δεν είχαν εκτεθεί στην ουσία. Επιπλέον, η νικοτίνη αύξανε το ...

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα ...


Σύμφωνα με το νέο σχέδιο, όπως γράφει η Ημερησία, τα τέλη κυκλοφορίας θα επιμερίζονται ισόποσα στους 12 μήνες του κάθε έτους, με αποτέλεσμα αν κάποιος θέλει να κυκλοφορήσει το ΙΧ του για ένα ή περισσότερους μήνες να καταβάλει το ανάλογο τίμημα

Tο υπουργείο Οικονομικών εξετάζει σχέδιο, βάσει του οποίου τα τέλη κυκλοφορίας και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης στα ΙΧ με κινητήρες από 1.929 κ.εκ. και άνω να μπορούν να καταβάλλονται ισόποσα για κάθε μήνα κυκλοφορίας των οχημάτων και όχι για το σύνολο του έτους.

Βασικός λόγος είναι η ...

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Αυτό είναι το Darknet, το internet των εγκληματιών

Το darknet είναι ένα αυτόνομο διαδίκτυο που προσφέρει «ασφαλή» στέγη σε κύκλους του παραεμπορίου, της μαφίας αλλά και σε διεθνή δίκτυα τρομοκρατίας.Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για ηλεκτρονική κατασκοπεία σε ΗΠΑ και Ευρώπη αναζωπύρωσαν διεθνώς τη συζήτηση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Από το διάλογο αυτό όμως απουσιάζει συχνά το «darknet».

Πώς λειτουργεί το darknet και σε τι διαφέρει από το internet

Το darknet είναι ένα...

20 πράγματα που δεν ξέρατε για τα κινητά...

Στις 3 Απριλίου του 1973, ο Μάρτιν Κούπερ, εφευρέτης για την Μοτορόλα, περηφανεύτηκε σε αντιπάλους του για την ανακάλυψη της κινητής τηλεφωνίας. Και ενώ ούτε η ίδια η Μοτορόλα δεν πίστευε στα κινητά (θεωρούσαν ότι δεν θα πιάσουν εμπορικά) και ήθελε να εστιάσει στα τηλέφωνα για αυτοκίνητα.

Δέκα χρόνια αργότερα το πρώτο κινητό τηλέφωνο βγήκε στην αγορά με την απίστευτη τιμή των 4,000 δολαρίων!

Τριάντα χρόνια μετά, το νούμερο των ανθρώπων με κινητό τηλέφωνο είναι περίπου στα 6,5 δισ.

1. Το πρώτο κινητό λεγόταν DynaTAC και είχε μπαταρία διάρκειας 35 λεπτών. Ζύγιζε ένα κιλό.

2. Διάφορα μοντέλα του ...

Video: Drift με ... φορτηγό !!!! Δείτε το ...

Πολλές φορές έχουμε θαυμάσει επαγγελματίες οδηγούς να δίνουν τα… ρέστα τους με… απλά και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Τι γίνεται όμως όταν το… σόου προέρχεται από φορτηγό;

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις εξαιρετικές ικανότητες επαγγελματία οδηγό, όχι με ένα… απλό αυτοκίνητο, αλλά με… τράκτορα !!

Ο πρωταγωνιστής έχει πιάσει στα… χέρια του το τιμόνι της νταλίκας και οδηγεί με… τρελούς ρυθμούς στους δρόμους εγκαταλελειμμένου εργοστασίου.

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο…


Τι μπορεί να πάθουμε εάν καταπιούμε μια τσίχλα;;;

Οι αστικοί μύθοι γύρω από την κατάποση μιας τσίχλας που επιβίωσαν στα χρόνια είναι πολλοί.

Όλοι ξεκίνησαν από τον φόβο των γονέων, όταν τα παιδιά τους μασούσαν τσίχλα, μην την καταπιούν και πνιγούν και έτσι τους εφιστούσαν την προσοχή με νουθεσίες, όπως: “Μην καταπιείς την τσίχλα γιατί θα φράξει το έντερο σου”, ή “Πρόσεχε γιατί η τσίχλα θα τυλιχθεί γύρω από την καρδιά σου”, ή και “Μη τυχόν και την καταπιείς θα κάνεις 7 χρόνια να την χωνέψεις”. Όλοι σαν παιδιά έχουμε περάσει από αυτή τη θέση και πάντα προσέχαμε την τσίχλα που μασούσαμε.

Τι ακριβώς ισχύει όμως;

Έχουν κάποια βάση οι μύθοι αυτοί;

Οι τσίχλες αποτελούνται από ...

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αστυνομικίνες ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ στη μέση του δρόμου!!!

Άντε να ρυθμίσουν μετά την κυκλοφορία στους δρόμους…

Δείτε το βίντεο ...


Καβάλα: Ήπιαν τσάμπα καφέ και πήραν 85 ευρώ ρέστα !!!

Δράστες 3 Βούλγαροι (21, 22 και 23 ετών), που συνελήφθησαν από αστυνομικούς για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, διότι λίγες ώρες νωρίτερα, αρχικά επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγή σε περίπτερο της πόλης, χρησιμοποιώντας πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν καθόσον έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν συναλλαγή σε ...

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε το Ντιτρόιτ

Αίτηση πτώχευσης στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο κατέθεσε σήμερα o δήμος του Ντιτρόιτ, της πρωτεύουσαν της Πολιτείας του Μίτσιγκαν, σύμφωνα με τα αμερικανικά δίκτυα, που επικαλούνται δικαστικές πηγές.

Το χρέος της πόλη, που παλεύει εδώ και καιρό με το «φάντασμα» της χρεοκοπίας, ανέρχεται σε 18 δισ. δολάρια. Και όπως αποδεικνύεται τελικά, παρά τις προσπάθειες του κυβερνήτη της του Μίτσιγκαν, δεν κατάφερε να αναστρέψει την κατάσταση, προκαλώντας σοκ στις ΗΠΑ, αφού είναι η μεγαλύτερη αμερικανική πολιτεία που χρεοκοπεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως πολλές από τις ...

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

"Φωλιές" για μύκητες τα πλυντήρια ρούχων-πιάτων

«Φωλιά» επικίνδυνων μυκήτων αποτελούν τα πλυντήρια, καθώς ο συνδυασμός ζέστης και υγρασίας που επικρατεί σε αυτά αποτελεί ιδανικό «κλίμα» για μερικά από τα πιο απειλητικά είδη.

Ερευνητές διαπίστωσαν ότι κυρίως τα πλυντήρια πιάτων αλλά και τα πλυντήρια ρούχων μπορεί να φιλοξενούν μεγάλες «αποικίες» μυκήτων, όπως Exophiala dermatiidis, Magnusiomyces capitatus, Rhodotorula και Candida parapsilosis, που έχουν διαπιστωθεί ιδιαίτερα βλαβεροί. Επιστημονική έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Medical Mycology», έδειξε ότι το 62% των πλυντηρίων πιάτων που εξετάστηκαν περιείχαν κάποιο από τα παραπάνω είδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ...

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

To ΄ξερες; Γιατί τα τατουάζ είναι ανεξίτηλα

Η διαδικασία του τατουάζ (δερματοστιξία) περιλαμβάνει μια μηχανοκίνητη βελόνα που τρυπά το δέρμα και εναποθέτει το μελάνι στο χόριο, που είναι η δεύτερη «στρώση» δέρματος ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα. Μιας και η διαδικασία αυτή ουσιαστικά ανοίγει το δέρμα, το σώμα απαντά με λευκά αιμοσφαίρια τα οποία προσπαθούν να απορροφήσουν τα ξένα σώματα και να τα αφήσουν στη ροή του αίματος για να χαθούν.

"Ο λόγος της παραμονής του μελανιού εκεί οφείλεται στο μέγεθος των σωματιδίων του – είναι πολύ μεγάλα για να φαγωθούν από τα λευκά αιμοσφαίρια, οπότε αναγκαστικά αφήνονται εκεί" λέει η Laumann.

Τα τατουάζ έχουν γίνει πολύ ...

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Τι θα συμβεί αν ρίξεις δηλητήριο φιδιού σε αίμα; (video)

Το παρακάτω video του BBC παρουσιάζει την τρομακτική επίδραση που έχει μια σταγόνα από το τοξικό δηλητήριο της οχιάς Russell στο αίμα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αίμα που χρησιμοποιείται στο συγκεκριμένο πείραμα είναι από τρωκτικό, το συνηθισμένο θήραμα της Οχιάς Russell, το οποίο προφανώς πεθαίνει σε δευτερόλεπτα.

Στον άνθρωπο, το δηλητήριο κάνει ακριβώς το αντίθετο, αραιώνοντας το αίμα και προκαλώντας έναν ιδιαίτερα επίπονο θάνατο μέσα σε 12 ώρες.

Τα άμεσα συμπτώματα περιλαμβάνουν έντονο πόνο και φουσκάλες γύρω από την πληγή, πτώση της αρτηριακής πίεσης και της καρδιακής συχνότητας, τάση για εμετό και πρήξιμο του προσώπου.

Η οχιά Russell ζει στα δάση της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Δείτε το βίντεο...


Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Βίντεο-ΣΟΚ: Γιατρός ξυλοκοπεί χειρουργημένο

Ένα πραγματικά σοκαριστικό βίντεο από τη Ρωσία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

«Ήταν μια άσχημη μέρα. Μετά από ένα 24ωρο εργασίας μπήκα στο δωμάτιο να τον εξετάσω και άρχισε να με βρίζει. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι από τα νεύρα και τον χτύπησα» είπε ο γιατρός ο οποίος φαίνεται να ξυλοκοπεί έναν ασθενή, μόλις χειρουργημένο στο βίντεο.

Ο ασθενής φαίνεται να έχει μια διαφωνία με τον γιατρό ο οποίος δεν διστάζει να τον χτυπήσει με γροθιές. Ο άτυχος άνδρας λίγες ώρες μετά πέθανε.

Δείτε το βίντεο...

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΑΤΜ: Ισχύει ότι αν βάλουμε ανάποδα το PIN ειδοποιείται η αστυνομία;

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με ένα mail το οποίο αναφέρει μια τεχνική η οποία θα μας βοηθήσει στην περίπτωση που κάποιος κλέφτης μάς αναγκάσει να βγάλουμε χρήματα απο την κάρτα μας σε ΑΤΜ.

Το mail λέει συγκεκριμένα:

"Αν ποτέ κάποιος κλέφτης σας αναγκάσει να κάνετε ανάληψη από ένα ATM μηχάνημα,
μπορείτε να ειδοποιήσετε την αστυνομία εισάγοντας τον ...

Δύο άντρες κι ένα τρακτέρ σε μία ξεκαρδιστική γκάφα!

Δείτε τι γίνεται όταν το οι δύο άντρες βάζουν μπρος τη μηχανή του τρακτέρ και το όχημα έχει κλειδωμένη την όπισθεν...



Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πόσο λέτε να κοστίζει o καφές – «πακέτο» στο ΚΤΕΛ Μακεδονία; (photo απόδειξης)


Δείτε την καταγγελία αναγνώστη ο οποίος πλήρωσε... «χρυσό» τον καφέ στο ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

«ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΏ ΤΗΝ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΉΣ ΓΙΑ 2 ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΑΚΈΤΟ (TAKE AWAY) ΠΟΥ ΚΌΣΤΙΣΑΝ ...

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Οι τελευταίες λέξεις ανθρώπων που καταδικάστηκαν σε θάνατο

Η θανατική ποινή επανήλθε στην Πολιτεία του Τέξας τον Δεκέμβριο του 1982 και στα αρχεία περιέχονται τα τελευταία λόγια των θανατοποινιτών.

Δεκαετίες μετά, ειδικό site ανέλαβε να μεταφέρει τα ηχητικά ντοκουμέντα στο διαδίκτυο, ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορέσουν να ακούσουν τις τελευταίες λέξεις των ανθρώπων που καταδικάστηκαν σε θάνατο κι εκτελέστηκαν στο Τέξας.

Στις 26 ιουνίου πραγματοποιήθηκε η 500ή εκτέλεση θανατοποινίτη, οπότε το αρχείο είναι πλούσιο σε υλικό, ενώ γίνεται εμπεριστατωμένη έρευνα για την ανθρώπινη συμπεριφορά τις τελευταίες στιγμές της ζωής του κάθε ανθρώπου...

Πολλοί από τους θανατοποινίτες, λίγο πριν αφήσουν την τελευταία τους ανάσα θέλουν να εκφράσουν την αθωότητά τους. "Θέλω να καταλάβετε ότι λέω την αλήθεια όταν λέω ότι δεν σκότωσα τα παιδιά σας" είπε ο David Spence τον Απρίλιο του 1997. "Ειλικρινά δεν έχω σκοτώσει κανέναν!".

Άλλοι πάλι επιλέγουν να ...

Που καταλήγουν το 80% των φωτογραφιών που ανεβάζετε στο internet;

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ο οργανισμός Internet Watch Foundation, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο Λονδίνο, το 88% των φωτογραφιών με γυμνούς εφήβους καταλήγουν και χρησιμοποιούνται σε πορνογραφικά sites.

Η μελέτη έδειξε, οι φωτογραφίες αυτές υποκλέπτονται από «παρασιτικούς» ιστότοπους, οι οποίοι τις χρησιμοποιούν για πολύ κακούς σκοπούς.Χαρακτηριστικό της τρομακτικής διάστασης που έχει πάρει το φαινόμενο αυτό είναι ότι εντός 48 ωρών, οι ειδικοί του IWF εντόπισαν 12.224 φωτογραφίες και videos, που είχαν δημοσιευτεί σε...

Βίντεο : Η στιγμή της συντριβής του μοιραίου Boeing

Το CNN μετέδωσε βίντεο που δείχνει τη στιγμή της πρόσκρουσης του Boeing 777 στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο.

Το συγκλονιστικό βίντεο τραβήχτηκε από τον Φρεντ Χάγιες, ο οποίος απαθανάτιζε τα αεροπλάνα που προσγειώνονταν στο αεροδρόμιο όταν ξαφνικά είδε να την τραγική προσγείωση της πτήσης 214 της Asiana Airlines.

Δείτε το βίντεο:....

O Χάρος βγήκε παγανιά – Οι πιο περίεργοι θάνατοι...

Αν νομίζετε πως ο Χάρος δεν έχει αίσθηση του χιούμορ γελιέστε μέγιστα.
Φιλόσοφοι και βασιλιάδες, αθλητές και δημοσιογράφοι και συνάντησαν τον Δημιουργό τους χάρη σε πορτοκάλια, καπάκια και μπαλάκια του baseball!

Αυτοί είναι οι πιο περίεργοι θάνατοι…

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Το βίντεο που σαρώνει: Οδηγός τρακάρει με αγελάδες που κάνουν σεξ!

Εννοείται πως είναι video από dashcam στην Ρωσία αλλά αυτό που κατέγραψε είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Η αφηρημάδα του οδηγού και το πάθος των συμπαθέστατων θηλαστικών προκάλεσαν σφοδρή σύγκρουση.

Πάντως ζημιά έγινε μόνο στο αυτοκίνητο.

Η αγελάδα συνήλθε αμέσως και ο ταύρος που τον έκοψαν μπορεί για λίγο να εκνευρίστηκε αλλά δεν πτοήθηκε.

Δείτε το:

....


Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

David Purley ... Σαν σήμερα πριν 28 χρόνια έφυγε ο ήρωας πιλότος της Formula 1.

Σαν σήμερα πριν 28 χρόνια ''έφυγε'' από τη ζωή ο David Purley.

Ο Βρετανός συμμετείχε μόλις σε 7 αγώνες της Formula 1, εντούτοις έμεινε στην ιστορία για τη συγκινητική του προσπάθεια να σώσει το συναθλητή του Roger Williamson, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Για την ηρωική του στάση, τιμήθηκε με το ''George Metal'', παράσημο που απονέμεται στη Βρετανία ως φόρος τιμής για γενναίες ενέργειες.

Δείτε το βίντεο με το τραγικό συμβάν ...

Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών: Με χαρακτηριστική άνεση κέρδισε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου !

Με χαρακτηριστική άνεση κέρδισε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου στο Σκάκι, που έγινε το τριήμερο 28-30 Ιουνίου στο Άστρος της Κυνουρίας.
          
Ο Σ. Ο. Φιλιατρών, που από το επόμενο έτος θα αγωνίζεται στον προκριματικό όμιλο της Α΄ Εθνικής, κέρδισε κατά σειρά: το Άργος με 6½ - 1½, την Τρίπολη με 7½ - ½, την Σπάρτη με 4½ - 3½, το Άστρος με 7-1 και το Μελίσσι με 6-2.
          
Για το Σ.Ο. Φιλιατρών αγωνίστηκαν, κατά σειρά σκακιέρας, οι εξής αθλητές: Γεωργανάς Παναγιώτης, Χάραρης Γεώργιος, Πέτρουλας Κώστας, Αποστολόπουλος Παναγιώτης, Τοπιζόπουλος Ηλίας, Αποστολόπουλος Δημήτριος, Σαπέρα Ελένη, Σαπέρα Ευδοκία, Σαλακάς Φώτης, Αντωνόπουλος Παναγιώτης, Κορμάς Γεώργιος και Αποστολόπουλος Σωτήριος.
          
Αξίζει να επαινέσουμε την απόδοση των γυναικείων σκακιέρων (Σαπέρα Ευδοκία 5 νίκες σε 5 αγώνες, Σαπέρα Ελένη 4½ στα 5) αλλά και των εφηβικών και παιδικών σκακιέρων (Σαλακάς 4½ στα 5, Αντωνόπουλος 1½ σε 2, Κορμάς 1½ σε 2) που σε συνδυασμό με την σταθερή απόδοση των ανδρών, έδωσαν την άνετη νίκη στον Σ.Ο.Φ. .            


Αρχηγός της αποστολής ήταν ο ....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΧΕΙΡΟΜΒΟΜΒΙΔΑ ΣΚΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΑΝΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ...!!!

Ένας αντικαθεστωτικός αντάρτης κρατά στα χέρια του μια χειροβομβίδα.

Οι σύντροφοί του τον παρακολουθούν και κάποιος μαγνητοσκοπεί την προσπάθεια του να χειριστεί την χειροβομβίδα.

Η απειρία του αποδείχθηκε....

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Έστειλαν και το ΕΤΑ κατά των Αλβανών!

Εν τέλει ενεπλέκη και το Επίλεκτο Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ) στο κυνήγι των πέντε Αλβανών κακοποιών στην ορεινή Ναυπακτία και άντε να δούμε πόσοι ακόμα θα εμπλακούν.

Η ΜΥΚ πάντως, αποκλείεται, γιατί βατραχανθρώπους για το βουνό έχουν ήδη: Η ΜΥΑ/ΛΣ είναι ήδη εκεί και κάνει και αυτή ότι μπορεί.

Έγκυρη πηγή από το ΓΕΕΘΑ αναφέρει ότι το...