Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Real time αποτελέσματα από τη Google

Real – time αποτελέσματα θα δίνει από δω και στο εξής η Google, η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου.

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μουσείο Ιστορίας Υπολογιστών στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η Google ανακοίνωσε πως οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν δεδομένα που έχουν «ανέβει» στο διαδίκτυο προ δευτερολέπτου, ενώ θα περιλαμβάνει και ανανεώσεις από τα Twitter, Myspace και Facebook.

«Οι πληροφορίες δημιουργούνται κάθε δευτερόλεπτο που περνάει και αυτό επιτυγχάνει το νέο πρόγραμμα της Google» υποστηρίζει ο Αμίτ Σιγνκάλ, ο οποίος τόνισε πως είναι η πρώτη φορά που στα αποτελέσματα της αναζήτησης θα περιλαμβάνονται δεδομένα που έχουν καταχωρηθεί το προηγούμενο δευτερόλεπτο.

«Υπάρχει τόση πληθώρα πληροφοριών στο διαδίκτυο, που η σχετικότητα είναι το κλειδί για ένα πετυχημένο προϊόν» υπογραμμίζει ο Σιγνκάλ.

Τα “real-time” αποτελέσματα θα ενσωματώνονται μέσα στα κανονικά αποτελέσματα, ενώ σύμφωνα με τους ιθύνοντες θα χρειαστούν δύο ημέρες προκειμένου να λειτουργήσει κανονικά.

Το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο και στα λεγόμενα smart phones όπως το iPhone, αλλά και σε αυτά που τρέχουν του πρόγραμμα Android της Google.

Δείτε ένα παράδειγμα από τη νέα υπηρεσία:






www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: