Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ειδικές τιμές για ανέργους από την WIND

Ειδικές τιμές για υπηρεσίες Κινητής, Σταθερής & Internet, που εξασφαλίζουν όφελος μέχρι και 120€ το χρόνο, προσφέρει από σήμερα η WIND στους δικαιούχους του ΟΑΕΔ, ανταποκρινόμενη θετικά σε σχετική πρόσκληση και πρωτοβουλία της Διοίκησης του Οργανισμού.

Από σήμερα, οι δικαιούχοι του ΟΑΕΔ που θα προχωρήσουν σε νέα σύνδεση ή φορητότητα του αριθμού τους στο δίκτυο της WIND, απολαμβάνουν εκπτώσεις και επιπλέον χρόνο ομιλίας για 12 μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησής τους.

Αναλυτικότερα, οι ειδικές τιμές ανά κατηγορία υπηρεσιών είναι:

- WIND Καρτοκινητή
Για τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ η εταιρεία προσφέρει 120’ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά κάθε μήνα ενώ με κάθε ανανέωση €10 και άνω δίνεται Διπλάσιος Χρόνος Ομιλίας προς WIND & Q


-Σταθερή Τηλεφωνία & Internet
Έκπτωση 20% για νέες συνδέσεις στα προγράμματα WIND Double Play Μ & L και WIND Telephony M & L.

- Κινητή Τηλεφωνία
Για νέες ή υπάρχουσες συνδέσεις στο πρόγραμμα WIND To All 50 οι ενδιαφερόμενοι απολαμβάνουν 30 λεπτά επιπλέον δωρεάν χρόνο ομιλίας ενώ αντίστοιχα στο πρόγραμμα WIND To All 150 αποκτούν επιπλέον 60 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας

Για να επωφεληθούν από τις ειδικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να επισκεφτούν ένα οποιοδήποτε κατάστημα WIND σε όλη την Ελλάδα και να προσκομίσουν την κάρτα ΟΑΕΔ. Μπορούν επίσης να ενημερωθούν αναλυτικά στο www.wind.com.gr. Οι ειδικές τιμές ισχύουν για συνδέσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 30/9/2011.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: