Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Μια πανάκριβη Porsche 911 έγινε... «σουρωτήρι» σε σκοπευτήριο των ΗΠΑ

Να δωρίσει την Πόρσε του σε σκοπευτήριο αποφάσισε άγνωστος άνδρας, όταν κατάλαβε ότι η επισκευή της θα του κόστιζε μια περιουσία.
Η συγκεκριμένη ασημί Porsche 911 είχε παρουσιάσει μια σειρά από προβλήματα στον κινητήρα και το σύστημα ψύξης και επρόκειτο να κοστίσει στον Αμερικανό ιδιοκτήτη της περισσότερα από 16.000 ευρώ για να την επισκευάσει.

Ο πλούσιος ιδιόκτητης της, τα στοιχειά του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Για να ξεχάσει τη στεναχώρια του τη δώρισε σε ένα σκοπευτήριο, ώστε να την κάνουν «σουρωτήρι» από τις σφαίρες.

Το «άτυχο» αυτοκίνητο-στόχος δέχθηκε περισσότερες από 10.000 σφαίρες!
Η λέσχη ήταν αυτή του Northeast Shooters στην κομητεία της Νέας Αγγλίας της πολιτείας Μέιν όπου τα 140 μέλη της έλαβαν την άδεια να πυροβολήσουν κατά βούληση, λίγο πριν της βάλουν φωτιά και την καταστρέψουν ολοκληρωτικά. Ένα από τα μέλη της σκοπευτικής λέσχης δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ότι «το αυτοκίνητο ήταν στα 100 μέτρα απόσταση. Είχαμε πολλούς νέους και άπειρους σκοπευτές και ανθρώπους που χρησιμοποιούσαν πιστόλια».

«Κάποιοι από εμάς ήμασταν αρκετά γρήγοροι και ακριβείς με το στόχο. Πάντα ήθελα στη ζωή μου να καταστρέψω κάτι όμορφο... εκτός από μια Porsche», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: