Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Deal Costa Navarino με Lufthansa - Για προβολή των προϊόντων μας


H Costa Navarino ξεκινά συνεργασία με τη Lufthansa, με στόχο την προβολή των ελληνικών προϊόντων σε επιβάτες από όλο τον κόσμο.
 Η σειρά προϊόντων Navarino Icons θα βρίσκεται από 1η Φεβρουαρίου στο Lufthansa Business Lounge του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Έτσι, όσοι το επισκέπτονται, θα μπορούν να δοκιμάσουν σε πρώτη φάση το θυμαρίσιο μέλι, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και το αλάτι με δενδρολίβανο, ενώ σταδιακά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν όλες τις μεσσηνιακές γεύσεις και την πλούσια ελληνική γαστρονομική παράδοση.
Η σειρά προϊόντων που διατίθενται ήδη στα Hellenic Duty Free Shops έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων ταξιδιωτών. Τα αντικείμενα είναι εμπνευσμένα από την πλούσια παράδοση, την ιστορική κληρονομιά και τη φύση της Μεσσηνίας. Όπως στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino βρίσκεται ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία, έτσι και μέσω των Navarino Icons προάγονται ο πολιτισμός και οι γεύσεις της Μεσσηνίας, μεταφέροντας την αυθεντική φυσιογνωμία της περιοχής στα σπίτια όλου του κόσμου.
 Το Lufthansa Business Lounge προσφέρει ήδη από το καλοκαίρι τη δυνατότητα σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο μίας νέας γευστικής εμπειρίας και μία τελευταία γεύση από Ελλάδα, με τα καλύτερα προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας μας.


 FILIATRA-NET

Δεν υπάρχουν σχόλια: