Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Η μεγαλύτερη ντροπή για ΠΑΟ


Στον Παναθηναϊκό έχουν συμβεί πολλά πρωτοφανή στην άθλια φετινή περίοδο:

Για πρώτη φορά αλλάζει τέσσερις προπονητές μέσα στη σεζόν. Φερέιρα, Ρότσα, Φάμπρι, Βονόρτας…

Για πρώτη φορά ποδοσφαιριστές της ομάδας έφτασαν στα όριά τους ώστε να μην επιτεθούν και ξυλοφορτώσουν τον προπονητή τους.

Για πρώτη φορά συνέβησαν τέοια σκηνικά κωμωδίας, όπως αυτά στις προπονήσεις με τον Φάμπρι (και πόσες ανέκδοτες ιστορίες θα βγουν τώρα στη φόρα). Να βρίζει τους παίκτες και μετά να .....
ζητάει γονατιστός συγγνώμη, με τους παίκτες να του φωνάζουν «σήκω πάνω ρε μαλάκα». Να βγάζει έξω από την αίθουσα ποδοσφαιριστή επειδή… μιλούσε την ώρα της θεωρίας, λες και ήταν νηπιαγωγείο… Να λέει ιστορίες για κάστρα και λιοντάρια, να βάζει στο βίντεο σκηνές από ταινίες, να ξεπερνά κάθε όριο γραφικότητας.

Για πρώτη φορά νεοφώτιστη ομάδα (Πλατανιάς) τον κερδίζει δύο φορές στην ίδια χρονιά. Και τον αποκλείει κι από το Κύπελλο!

Η μεγαλύτερη ντροπή και κατάντια για τον Παναθηναϊκό ήταν άλλη και πέρασε στα ψιλά. Όλοι ασχολήθηκαν με τη δήλωση για τα «αρχίδια» που είπε ο Φάμπρι, αλλά αυτό που δηλωσε με ειλικρίνεια και αφέλεια ο τερματοφύλακας του Πλατανιά ήταν συγκλονιστικό μέσα στην απλότητά του.

Τί είπε ο Κήπουρος; «Δεν παιξαμε καλα κι από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς».

Μια απλή κοινότοπη δήλωση ποδοσφαιριστή μετά από νίκη με κακή απόδοση της ομάδας του. Όχι όμως να το λέει παίκτης του Πλατανιά Χανίων μετά από νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ!!!



rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: