Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

F1 : Βολές κατά Vettel από McLaren

Ο Martin Whitmarsh επιτίθεται στον Γερμανό και θεωρεί μικρή την ποινή που έλαβε

Πολύ εκνευρισμένος από τη σύγκρουση του Sebastian Vettel με τον Jenson Button ήταν μετά το τέλος του βελγικού Grand Prix ο Martin Whitmarsh. Ο διευθυντής της McLaren μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον 23χρονο οδηγό της Red Bull Racing και τόνισε πως κατά τη γνώμη του ο Γερμανός έπρεπε να λάβει πιο αυστηρή ποινή από εκείνη της διέλευσης από τα pit.

«Δεν περιμένεις να δεις τέτοια οδήγηση στη Formula 1. Ταιριάζει περισσότερο σε μικρότερες κατηγορίες. Για μένα, η ποινή διέλευσης από τα pit ήταν πολύ ελαφριά. Γενικά, ήταν ένα παράξενο λάθος. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν το έκανε επίτηδες αλλά ήταν παράξενο αυτό που συνέβη. Αν ήθελε να βουτήξει στην εσωτερική είχε τρεις ίντσες στη διάθεση του. Ένας Θεός ξέρει μόνο τι ήθελε να κάνει. Ήταν απογοητευτικό. Προτιμώ όταν το κάνει στον teammate του και όχι στους δικούς μας οδηγούς. Έτσι είναι όμως οι αγώνες, πρέπει να προχωρήσουμε…», δήλωσε ο Βρετανός στους δημοσιογράφους αμέσως μετά τον αγώνα.

Ο Vettel ζήτησε συγνώμη από τον Button για το λάθος του, επιρρίπτοντας την ευθύνη στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος. Τώρα, αμφότεροι έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη της διεκδίκησης του φετινού τίτλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: