Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Πολύ ξύλο στο Ελλάδα - Σερβία

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε το τουρνουά Ακρόπολις, καθώς οι παίκτες της Εθνικής συνεπλάκησαν με τους παίκτες της Σερβίας, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι δύο λεπτά πριν το τέλος, κι ενώ η ελληνική ομάδα βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 74-73.

Ολα ξεκίνησαν από μια διένεξη που είχαν Φώτσης και Τεόντοσιτς. Ο έλληνας φόργουορντ του Παναθηναϊκού κάτι είπε στον γκαρντ του Ολυμπιακού και δεν άργησε να ανάψει η σπίθα. Ο σέρβος τον χτύπησε στο σαγόνι και o Φώτσης απάντησε με τον ίδιο τρόπο, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Στη συνέχεια επικράτησε κομφούζιο, με το παρκέ να μετατρέπεται σε ρινγκ. Γροθιές και κλοτσιές έφευγαν δεξιά και αριστερά, με τον Κέσελι να επιτίθεται πρώτος στον Φώτση και να ακολουθεί... κύμα σέρβων. Ο Σχορτσανίτης έπιασε τον Κέσελι και τον ξυλοκοπούσε, ενώ τέσσερις σέρβοι προσπαθούσαν να κρατήσουν τον έλληνα σέντερ της Μακάμπι, που ήταν εκτός εαυτού. Ο Κρέστιτς τον χτύπησε και ο Sofo τον κυνήγησε. Ο σέρβος έτρεξε στον πάγκο της ομάδας του και πέταξε μια καρέκλα, η οποία βρήκε στο κεφάλι τον Γιάννη Μπουρούση.

Ο Μπουρούσης προσπάθησε να τον κυνηγήσει, αλλά τον συγκράτησαν οι συμπαίκτες του, με τον Κρίστιτς να παραμένει πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες. Τελικά, η επέμβαση του Γιόνας Καζλάουσκας και του Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο οποίος είχε αποβληθεί με δύο τεχνικές ποινές, εκτόνωσε την κατάσταση, με τους διαιτητές και τις δύο ομάδες να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: