Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Nissan GT-R, ανανεωμένο μοντέλο!

Το ανανεωμένο Nissan GT θα φέρει πληθώρα βελτιώσεων και μάλιστα σε διάφορους τομείς.
Έτσι ξεκινώντας από την εμφάνιση, εμπρός και πίσω έχουμε... προφυλακτήρες νέας σχεδίασης, με τον εμπρόσθιο να φέρει προβολείς και φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.
Στον πίσω προφυλακτήρα έχουμε νέο διαχύτη (diffuser), ενώ συνολικά η αεροδυναμική αντίσταση του αυτοκινήτου μειώθηκε ελάχιστα, από το 0.272 στο 0.268 Cd.
Η Nissan για να μειώσει το βάρος του αυτοκινήτου χρησιμοποίησε πιο ελαφριές ζάντες κερδίζοντας 12 κιλά.
Επιπλέον, οι ζάντες αυτές θα διατίθενται σε δύο νέα χρώματα: Hyper Blue Black και Hyper Titanium, ενώ υπάρχουν επίσης δύο νέες αποχρώσεις και για το αμάξωμα, οι: Aurora Flare Blue Pearl και Nebula Opal Black.
Τέλος, το νέο GT-R έχει μικροβελτιώσεις σε: κινητήρα (ιπποδύναμη άνω των 500 ίππων), σασί, εσωτερικό (με νέας σχεδίασης καθίσματα), νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση, μεγαλύτερες δισκόπλακες κατά 10 χιλιοστά, βελτιώσεις στα ABS/VDC, την τέταρτη γενιά του Launch Control (LC4, ανεβάζει τις στροφές έως τις 4.000 σ.α.λ.), και λειτουργία για μείωση της κατανάλωσης (Fuel Save Mode).
Οι νεότερες πληροφορίες σχετικά με το Nissan GT-R αναφέρουν ότι το μοντέλο θα παρουσιαστεί στην Ιαπωνία έως το τέλος του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: