Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Απόσυρση καταραμένου αριθμού στην Βουλγαρία

Από ότι φαίνεται στην γειτονική Βουλγαρία (by the way, χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης εν έτη 2010) είχαν μερικά προβληματάκια με έναν… καταραμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου! Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Mobitel απέσυρε τον αριθμό 0888-888-888 καθώς κρίθηκε “υπεύθυνος” για τον θάνατο τριών ατόμων μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια!

Τα τελευταία δέκα χρόνια ο συγκεκριμένος αριθμός έχει διατεθεί σε 3 διαφορετικά άτομα τα οποία αργά ή γρήγορα πέθαναν! Για αυτό το λόγο, η εταιρεία έκρινε καταραμένο τον συγκεκριμένο αριθμό και τον απέσυρε από το δίκτυό της!

Το πρώτο θύμα του ύπουλου αριθμού ήταν ο Vladimir Grashnov ο οποίος τότε ήταν και πρόεδρος της ίδιας της Mobitel (προφανώς κράτησε τον καλύτερο αριθμό για τον εαυτό του). Ο Vladimir Grashnov, λοιπόν, πέθανε σε ηλικία 48 ετών από καρκίνο. Ο δεύτερο τύπος που πήρε στα χέρια του τον αριθμό ήταν ο Konstantin Dimitrov ο οποίος τυγχάνει νονός της Βουλγάρικης μαφίας. Ο Konstantin Dimitrov δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Vladimir Grashnov σκοτώθηκε από πυροβολισμό όταν έτρωγε ανέμελος σε εστιατόριο της Ολλανδίας. Ο τρίτος, και φαρμακερός, κάτοχος του σατανικού αριθμού ήταν ο Konstantin Dishliev ο οποίος πέρα από βρώμικος επιχειρηματίας, λέγεται πως εισήγαγε ναρκωτικά από την Κολομβία. Για να μην τα πολυλογούμε, κάποια στιγμή έφαγε μία σφαίρα και τέλος κι αυτός.

Αν θέλετε να επιβεβαιώσετε και μόνοι σας την ιστορία μπορείτε να καλέσετε στο +359 888 888 888 και να ακούσετε το ηχογραφημένο μήνυμα που θα σας λέει ότι και καλά ο συνδρομητής βρίσκεται εκτός δικτύου. Βέβαια, θα είναι στα Βουλγάρικα και μάλλον δεν θα καταλάβετε τίποτα, αλλά δεν έχει σημασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: