Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Πέταξε μία γάτα στα σκουπίδια

ΔΕΙΤΕ το βίντεο που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Στο βίντεο που ακολουθεί για δείτε μία Βρετανίδα να πετάει μέσα σε ένα κάδο...
απορριμμάτων μία γάτα.

Οι ιδιοκτήτες της γάτας που φέρει το όνομα Λόλα κατάφεραν να την βρουν και να την απεγκλωβίσουν 15 ώρες αργότερα. Εν συνεχεία ανακάλυψαν ότι το σκηνικό είχε καταγραφεί από την κάμερα του διπλανού σπιτιού. Έτσι αποφάσισαν να το ανεβάσουν στο internet.

Η αίσθηση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη ενώ στο facebook δημιουργήθηκαν μέχρι και ακραία γκρουπ που ζητούσαν το θάνατο της Βρετανίδας.

Με την έκταση που πήρε η υπόθεση σύντομα εντοπίστηκε η γυναίκα αυτή. Το όνομα της είναι Μέρι Μπέιλ και είναι 45 ετών (ή τόσο δηλώνει γιατί μοιάζει πολύ μεγαλύτερη). Η Μπέιλ έδωσε μέχρι και συνέντευξη στην εφημερίδα Sun όπου είπε την ατάκα που έριξε λάδι στην φωτιά «Πρόκειται μόνο για μια γάτα».

Επιπλέον δήλωσε «δεν ξέρω τι με έπιασε, αλλά σκέφτηκα ξαφνικά ότι θα ήταν αστείο να τη βάλω στα σκουπίδια που βρισκόντουσαν ακριβώς δίπλα μου. Το έκανα για πλάκα, πίστευα ότι ήταν αστείο. Δεν πίστευα ότι θα παρέμενε αποκλεισμένη. Περίμενα ότι θα κατάφερνε να βγει έξω από τα σκουπίδια».

Η τοπική αστυνομία έκρινε ότι η Μπέιλ δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα, όμως η βασιλική εταιρεία προστασίας των ζώων (RSPCA) ξεκίνησε έρευνα και προβλέπει την ανάκρισή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: