Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Στέρεψαν τα αποθέματα καυσίμων της ΕΛ.ΑΣ - Σπεύδουν στις Ε.Δ!

Χωρίς καύσιμα έχει μείνει η ΕΛ.ΑΣ από σήμερα το πρωί στην Αττική σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του defencenet.gr αφού τα τέσσερα κυριότερα πρατήρια της Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα, στη Συγγρού, το Γουδί και στην Πέτρου Ράλλη έχουν σταματήσει να ανεφοδιάζουν οχήματα και μοτοσυκλέτες λόγω έλλειψης καυσίμων.

Τα πρωτοφανές αυτό γεγονός απόρροια της έλλειψης διάθεσης των απαραίτητων πιστώσεων για την αγορά καυσίμων έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική καθήλωση όλων των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ στην Αττική και όσα από τα οχήματα μπορεί να κινούνται αυτό είναι από ότι απόθεμα υπάρχει στα ρεζερβουάρ τους, μέχρι να εξαντληθεί και αυτό!

Παράλληλα όσα από τα τμήματα που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από τέσσερα αυτά κύρια πρατήρια της Αστυνομίας, και ανεφοδιάζονται από ιδιωτικά πρατήρια –με ειδικές συμβάσεις- ούτε αυτό είναι δυνατό πλέον καθώς οι ιδιώτες πρατηριούχοι έχουν σταματήσει να δίνουν καύσιμα αφού είναι απλήρωτοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες όσα οχήματα μπορούν να κινηθούν σήμερα, εκτός από τις μηχανές της ΔΙ.ΑΣ με ότι απόθεμα έχουν, είναι τα τζιπ της Αστυνομίας που χρησιμοποιούν ντίζελ καθώς στις συγκεκριμένες ποσότητες υπάρχει –ακόμη- μια σχετική επάρκεια.

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του defencenet.gr εστιάζονται αυτή την ώρα στη συνεννόηση με το Στρατό έτσι ώστε να προέλθουν από τα δικά του αποθέματα οι απαραίτητες ποσότητες για την προσωρινό λύση του προβλήματος και μόνο.

Όπως και να έχει όμως η υπόθεση ακόμη και να πειστεί ο Στρατός –που και αυτός αντιμετωπίζει προβλήματα διαθεσιμότητας καυσίμων- να προσφέρει καύσιμα στην Αστυνομία η κατάσταση είναι απαράδεκτη σε μια Αττική που υποφέρει από το καθημερινό έγκλημα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: