Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο: Έφηβοι “ποτίζουν” ταμπόν με βότκα και τα φοράνε για να μεθύσουν!!!

Η πρακτική αυτή ακολουθείται προφανώς εδώ και χρόνια, και παρόλο που πολύς κόσμος εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι μόνο ένας αστικός μύθος, η αστυνομία λέει ότι το…
κόλλημα ταμπόν εμποτισμένου με βότκα σε … “σκοτεινά μέρη” του σώματος είναι πολύ δημοφιλές στους εφήβους.
Και όχι, δεν πρόκειται μόνο για γυναικεία υπόθεση… Κάνοντας μια μικρή έρευνα on-line μπορεί κανείς να βρεί ότι… η τακτική αυτή υπάρχει από αρκετά έτη πριν, και είναι πολύ δημοφιλής με τους εφήβους που θέλουν να μεθύσουν πολύ γρήγορα και χωρίς κανείς να μυρίζει την αναπνοή τους.
Και ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σαν κάτι που μόνο τα κορίτσια μπορούν να χρησιμοποιήσουν, αφού μιλάμε για ταμπόν, υπάρχουν νέοι που έχουν υπολογίσει ότι μπορούν να τα σπρώξουν και αυτοί επίσης εκεί… που μπορείτε να υποθέσετε. Αυτό ονομάζεται ονομάζεται “butt chugging” ή “butt bong”.
Τα ταμπόν εμποτισμένα με βότκα θεωρούνται αστικός μύθος σύμφωνα με το Snopes.com, αλλά σύμφωνα με ορισμένους αξιωματικούς της αστυνομίας έχουν υπάρξει καταγεγραμμένες περιπτώσεις εφήβων που ήταν ζαλισμένοι από τη χρήση αυτού του αηδιαστικού τρόπου.
Όταν το αλκοόλ πίνεται με τον καθιερωμένο τρόπο, το στομαχικό οξύ και άλλα φυσικά εμπόδια εμποδίζουν το σύνολο της αλκοόλης από το να απορροφάται, αλλά όταν τα τοποθετήσει κάποιος σε αγγειακές περιοχές όπως του κόλπου ή του πρωκτού, απορροφάται άμεσα στο αίμα.
Αυτό «βοηθά» κάποιον να μεθύσει πιο γρήγορα και να κάνει την κατάσταση πιο έντονη. Μερικά παιδιά, ακόμη πιστεύουν ότι κάνει την ελαφρά μέθη να διαρκεί περισσότερο. Όπως και να χει η τακτική είναι σιγουρα αμφιλεγόμενη και αηδιαστική και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις πιθανούς κινδύνους που κρύβει πριν αποφανθεί επίσημα γι’ αυτήν η επιστημονική κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: