Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

F1 : Alonso: Δύσκολος ο δρόμος για την κορυφή!

Δύσκολος φαντάζει ο δρόμος για την κορυφή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για τον Fernando Alonso! Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες σε Monza και Σιγκαπούρη γεγονός που τον έφερε μόλις 11 βαθμούς από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Mark Webber.

O Alonso δήλωσε πως μπορεί να μείωσε την διαφορά από την κορυφή όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει το προβάδισμα έναντι των άλλων. Τώρα τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πολύ και η Ferrari θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη να πονέσει και να μην κάνει βήμα πίσω προκειμένου να βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Από ότι φαίνεται, όλα είναι πιθανά στο φετινό πρωτάθλημα! Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, οποιοσδήποτε από τους πέντε οδηγούς που διεκδικούν τον τίτλο κάνει κάποιο λάθος, τότε τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα για αυτόν.

Παρά το δύσκολο των συνθηκών και του αυξημένου ανταγωνισμού, ο Fernando Alonso είναι αισιόδοξος για την έκβαση του πρωταθλήματος και πιστεύει πως το κλειδί είναι να τερματίζεις πάντα στο βάθρο και στον τελευταίο αγώνα του Άμπου Ντάμπι, να κάνεις τους υπολογισμούς!

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του πρωταθλήματος οδηγών φέτος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: