Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Παρουσιαστές έριξαν κατά λάθος οβίδα σε σπίτι και αυτοκίνητο!

Είναι τελικά πολύ εύκολο ένα γύρισμα μιας εκπομπής να γίνει καταστροφικό...
Χωρίς να ξέρουν τι θα τους περιμένει ξεκίνησαν και οι ΜythBusters που είναι γνωστοί για τα εντυπωσιακά πειράματα που κάνουν στην εκπομπή τους στο Discovery Channel αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα δεν το περίμεναν.
Κατά τη διάρκεια ενός πειράματος κάτι δεν υπολόγισαν σωστά και μια οβίδα πέρασε μέσα από ένα σπίτι και έπεσε πάνω σε ένα βαν στην Καλιφόρνια.
Η οβίδα ακολούθησε μια τρελή πορεία, μέσα από ένα λόφο έφτασε σε μια γειτονιά, πέρασε από την κρεβατοκάμαρα ενός σπιτιού και κατέληξε στο βαν του γείτονα. Κάνοντας το πείραμα ήθελαν να διαπιστώσουν αν διαφορετικοί τύποι βλημάτων θα είχαν τις ίδιες καταστροφικές επιπτώσεις με μία μπάλα χάλυβα. Όμως αντί η οβίδα να χτυπήσει μια σειρά από βαρέλια γεμάτα νερό, ακολούθησε τρελή πορεία και κατέληξε σε κατοικημένη περιοχή.
Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς αν και η οβίδα πέρασε μέσα από κρεβατοκάμαρα που κοιμόταν ένα ζευγάρι αλλά όλοι προσπαθούν να καταλάβουν πως συνέβη το ατύχημα. Η παραγωγή των MythBusters υποστηρίζει ότι ο εκτοξευτήρας είχε χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον πενήντα φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν και είχαν τηρηθεί όλοι οι κανόνες ασφαλείας, ωστόσο θα αναλάβει το κόστος των επισκευών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: