Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΡΑΝΙΑΣ_single

ΘΕΩΡΙΕΣ: 
  1. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σαν το τάβλι… πόρτες, πλακωτό και φεύγα. Τα παιχνίδια εναλλάσσονται ανάλογα με τη φάση της σχέσης και τα άτομα που την απαρτίζουν. Όμως όπως σε κάθε παιχνίδι, ένα πράγμα είναι βέβαιο, κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. 
  2. Ο χωρισμός μας από έναν άντρα, πρέπει να αντιμετωπίζεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, που αντιμετωπίζουμε την καθημερινή μας αφόδευση. Πάτα δυο φορές το καζανάκι για να βεβαιωθείς ότι η κουράδα έχει φύγει μια και καλή από τη ζωή σου.
  3.  Το τάβλι περιέχει κρυπτογραφημένους κώδικες κοινωνικά επιβεβλημένης συμπεριφοράς. Είναι πασιφανές, ότι έχει κατασκευαστεί, για να ευνοεί τις δυάδες
  4.  Από την πρώτη στιγμή που τα πρωτόνια αντίκρισαν τα ηλεκτρόνια ενώθηκαν με έρωτα κεραυνοβόλο. όμως όπως όλοι ξέρουμε ο κεραυνοβόλος έρωτος μπορεί μερικές φορές να σε τινάξει στον αέρα. 
  5.  Tα αντίθετα έλκονται και το ζωντανό παράδειγμα είμαι εγώ. Ήμουν ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος στον κόσμο και σύγχρονος ο μεγαλύτερος μαλακομαγνήτης που υπήρξε ποτέ. 
  6.  Αναθεώρηση της θεωρίας ν 3 εξακολουθώ να πιστεύω ότι η πραγματική ευτυχία πηγάζει μόνο από τον ίδιο μας τον εαυτό… μερικές φορές προέρχεται και από καλούς φίλους ειδικά όταν ξυπνάνε στις 7 το πρωί να έρθουν μαζί σου στην εκκλησία 
  7.  Ξέρεις ότι το προηγούμενο βράδυ έχεις πάει σε ένα παρά πολύ καλό πάρτυ όταν: ξυπνάς με πόνους σε όλο σου το κορμί και έχεις ένα τεράστιο hangover όλοι σου οι φίλοι είναι επίσης χαλιά και κανείς δεν έχει κοιμηθεί σπίτι του. 
  8. Τα παιδιά είναι τιμωρία. Η μεγαλύτερη απειλή των γονιών στα παιδιά τους είναι: δε θα κανείς και εσύ παιδιά θα δεις. Τα παιδία κάνουν δικά τους παιδία και πληρώνουν για όλη την ταλαιπωρία που προξένησαν στους γονείς τους. Αυτός ο φαύλος κύκλος ξεκίνησε από τον ίδιο το Θεό όλα ήταν μια χαρά μέχρι που αποφάσισε να κάνει τον Αδάμ και την Εύα όταν αυτοί τον παράκουσαν τι έκαναν τους τιμώρησε. Πως τους τιμώρησε? Τους έδωσε παιδιά. Και ερωτώ αν ο ίδιος ο Θεός δε μπόρεσε να συμμορφώσει τα παιδιά του πόσες ελπίδες έχουμε εμείς ε?
  9. Τα μωρά είναι χαριτωμένα και μυρίζουν όμορφα. Γι αυτό φρόντισε η φύση. Αλλιώς ποιος λογικός άνθρωπος θα έφερνε στον κόσμο ένα πλάσμα που: κατουράει και χέζει συνέχεια συνήθως πάνω σου, καταπίνει ότι χωράει στο στόμα του μΆ αποτέλεσμα να το τρέχεις κάθε τρις και λίγο στο νοσοκομείο. Παρ όλο που του έχεις αγοράσει παιχνίδια αξίας πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρω ποτέ δεν είναι ευχαριστημένο μέχρι να μπεις στην φυλακή από χρέη. Κάνει περισσότερη φασαρία απ τους iron maiden και τους metallica μαζί και κλαίει όλη νύχτα μέχρι να νοσηλευτείς για υπερκόπωση. Αν τα μωρά δεν ερχόντουσαν σε αυτή την τρις χαριτωμένη συσκευασία το ανθρώπινο είδος θα ήταν υπό εξαφάνιση. Όσο για μένα? Ίσως και να Άταν καλύτερα. sp;
  10.  Υπάρχουν 2 είδη μοναξιάς. Η πραγματική και αυτή που φτιάχνουμε μόνοι μας. Η πραγματική μοναξιά είναι όταν κανείς δε σΆ αγαπάει και αυτή που φτιάχνουμε μόνοι μας είναι όταν υπάρχουν άνθρωποι που σΆ αγαπούν τριγύρω αλλά εσύ δε το βλέπεις. Μερικές φορές είναι ποιο εύκολο να βρεις κάποιον να σΆ αγαπήσει απ το να συνειδητοποιήσεις ότι αυτός ο κάποιος ήδη υπάρχει. 
  11.  Η μοναξιά είναι σαν την πεινά. Όπως ακριβώς η πεινά μας δημιουργεί την ανάγκη να φάμε για να μη πεθάνουμε, έτσι ακριβώς και η μοναξιά μας δημιουργεί την ανάγκη να γνωρίσουμε ανθρώπους για να μη μείνουμε μόνοι.
  12.  Η ζωή είναι σαν να οδηγείς στην εθνική με μια κουβέρτα στο παρμπρίζ. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να σκάσει πάνω σου με 180 χλμ/ώρα
  13. Υπάρχουν δύο είδη απροόπτων: αυτά που δεν έχουν συμβεί ακόμα και αυτά που έχουν συμβεί αλλά δεν τα γνωρίζεις. Και τα δύο μπορούν να σε τσακίσουν και να βρεθείς απ' τη μια στιγμή στην άλλη αντιμέτωπος με καταστάσεις που ποτέ δεν θα 'θελες να ζήσεις
  14.  Λένε ότι ο Θεός μας έφτιαξε κατ εικόνα και καθ Ομοίωση. Και ερωτώ: είχε και Αυτός τόσα προβλήματα όσα εμείς? Πολύ αμφιβάλλω 
  15.  Ζούμε την ζωή μας χωρίς ανθρώπους γιατί έχουμε γίνει ποιο εγωιστές από ποτέ. Η οικογένεια είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε ότι και αν γίνει. Αλλά μερικές φορές οικογένεια μπορεί να είναι και οι φίλοι μας 
  16.  Η ζωή είναι σαν ένα παιχνίδι με τραπουλόχαρτα. Ποτέ δε ξέρεις τι χαρτί θα σου μοιράσει και κανείς δεν παίζει το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Όμως ευτυχώς υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να βγεις κερδισμένος.
  17.  Οι πολύ σημαντικές στιγμές στη ζωής μας έχουν την τάση να τρέχουν εξαιρετικά γρήγορα. Αν όμως είχαμε ένα τηλεκοντρόλ και πατάγαμε το κουμπί pause θα μπορούσαμε να σκεφτούμε τα πράγματα πολύ καλύτερα και έτσι θα κάναμε λιγότερες βλακείες. 
  18.  Περνάμε τις ζωές μας αναζητώντας την ευτυχία. Μερικές φορές την αναζητάμε τόσο επίμονα που ξεχνάμε να είμαστε ευτυχισμένοι. 
  19. Σε κάθε σημαντική στιγμή στη ζωή υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείς να πεις:το σωστό και το λάθος. Το πρόβλημα με το σωστό είναι ότι είναι σαν τα αστικά λεωφορεία: έρχεται τουλάχιστον δέκα λεπτά αργότερα απ'την ώρα που το χριάζεσαι, σε αντίθεση με το λάθος που είναι όπως οι περισσότεροι άντρες στο κρεβάτι: έρχεται αμέσως. 
  20.  Ελευθερία σημαίνει επιλογές. Και επιλογές σημαίνει δυσκολίες. Κι αυτό σημαίνει ότι σήμερα τα πράγματα είναι πάρα πολύ πιο δύσκολα για να γίνουμε ευτυχισμένοι απʼ ότι ήταν παλιά. Γιʼ αυτό κι όταν τα καταφέρουμε, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία. 
  21.  Περνάμε τη ζωή μας προσπαθώντας να πετύχουμε στόχους. Το πρόβλημα με τους στόχους είναι ότι δεν είναι σταθεροί. Μετακινούνται συνέχεια κι είναι και πολλοί. Και πώς να πετύχεις οτιδήποτε όταν δεν ξέρεις σε ποια κατεύθυνση να πετάξεις τα βελάκια σου;
  22.  Περνάμε τη ζωή μας αποφεύγοντας παγίδες. Αλλά τι να την κάνεις την ελευθερία όταν την έχεις; Και μήπως τελικά είναι καλύτερο να είσαι παγιδευμένος; 
  23.  Δεν έχει σημασία πού σε πετυχαίνουν οι σημαντικές στιγμές της ζωής σου. Σημασία έχει με ποιους τις μοιράζεσαι. 
  24.  Αν η ζωή είναι χορός, μερικές φορές, στη δίνη των στροβιλισμών της χάνουμε την ισορροπία μας και πέφτουμε. Και μερικές φορές η πτώση στο έδαφος είναι τόσο σκληρή, που νομίζουμε ότι όλα έχουν τελειώσει. Αλλά η φράση «Όλα έχουν τελειώσει» είναι ανεφάρμοστη στο σύμπαν όπως το ξέρουμε. Ποτέ όλα δεν έχουν τελειώσει. Κι αν μερικές φορές πέφτεις, το καλύτερο που έχεις να κάνει είναι να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις. Μέχρι το τέλος. 
  25.  Τα όνειρα και η πραγματικότητα, είναι σαν το κινητό και το νερό. Μερικές φορές καταστρέφονται όταν έρχονται σε επαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: