Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Πώς να ξεφορτωθείτε την πεθερά σας


Από τις 23 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2009 θα διαρκέσει η μία και μοναδική προσφορά των ξενοδοχείων Holiday Inn στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία πρόκειται να αποτελέσει σανίδα σωτηρίας για εκατοντάδες - εάν όχι χιλιάδες - ζευγάρια.

Η εταιρεία αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση 25% σε όσα ζευγάρια θελήσουν κυριολεκτικά να ξεφορτωθούν την ή τις πεθερές τους για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ετσι, και ηρεμία θα υπάρξει στο σπίτι και η πεθερούλα θα κάνει διακοπές τσάμπα, αφού το λογαριασμό θα τον πληρώσει ο γιος ή η κόρη!

Η προσφορά ισχύει για όλα τα ξενοδοχεία της εν λόγω εταιρείας (Ηoliday Inn και Holiday Inn Express) στη Μεγάλη Βρετανία, τα οποία σημειωτέον ανέρχονται σε 194!

''Τα Χριστούγεννα μπορεί να αποδειχθεί μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος, καθώς πολλά ζευγάρια αναγκάζονται να διοργανώνουν οικογενειακά δείπνα, γεγονός που δυσκολεύει κατά πολύ τις σχέσεις ανάμεσα τόσο στο ίδιο το ζευγάρι, όσο και ανάμεσα στο ζευγάρι και τους υπόλοιπους συγγενείς'', δήλωσε η ειδική σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων Kirsten Gronning στο Sky News, συμπληρώνοντας ότι ο κίνδυνος για καυγάδες τις ημέρες των γιορτών μέσα στο σπίτι πενταπλασιάζεται, όταν κάθε πεθερά θελήσει να υποδείξει στη νύφη πώς θα μαγειρέψει σωστά τη γαλοπούλα, ή πώς θα στολίσει πιο όμορφα το σπίτι της.

Γι' αυτό, όσοι είστε παντρεμένοι και θέλετε να περάσετε ήρεμα Χριστούγεννα, στείλτε την πεθερά σας στην Αγγλία. Μπορεί να σας στοιχίσει κάτι παραπάνω, αλλά η ψυχολογική...απόσβεση θα είναι μοναδική.


www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: