Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Sony Ericsson Satio: σοβαρά προβλήματα με το software

To εξοπλισμένο με φωτογραφική μηχανή των 12MPixels κινητό τηλέφωνο Satio της Sony Ericsson παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα (τουλάχιστον, όσον αφορά, την παρτίδα που έχει πάει στη Μ. Βρετανία) με το software του. Για παράδειγμα, κλείνει αυτόματα από μόνο του κατά την εκτέλεση διαφόρων εφαρμογών. Αυτό αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα στην online έκδοση της βρετανικής εφημερίδας "The Times".

Όπως αναφέρεται στο άρθρο της εφημερίδας, αυτή η προβληματική συμπεριφορά δεν έχει αντιμετωπιστεί ακόμα από τον κατασκευαστή με την κυκλοφορία κάποιου update. Oι μεγάλες βρετανικές αλυσίδες καταστημάτων Carphone Warehouse και Phones4U απέσυραν ήδη το Satio από τα ράφια τους. Οι βρετανικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Vodafone, Orange και T-Mobile συνεχίζουν, ωστόσο, να πουλάνε το Satio.

Η Sony Ericsson σκοπεύει να αντιμετωπίσει το bug μέχρι τα Χριστούγεννα. Όποιος, δε, έχει αγοράσει ένα προβληματικό Satio στις αλυσίδες Carphone Warehouse και Phones4U μπορεί να το ανταλλάξει με μια νέα συσκευή. Στην Ελλάδα δεν έχουν παρατηρηθεί, προς το παρόν, αντίστοιχα προβλήματα.


www.pcnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: