Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΗΤΕΡΑ .....


Τύχη βουνό είχε ένας μπόμπιρας πέντε εβδομάδων, ο οποίος προσγειώθηκε στη μέση μιας διασταύρωσης χωρίς να πάθει το παραμικρό, όταν η 19χρονη μητέρα του τον ξέχασε στην οροφή του αυτοκινήτου της.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα από το ...
Φοίνιξ των ΗΠΑ έβαλε το παιδί στο ειδικό καθισματάκι του αυτοκινήτου, το τοποθέτησε στην οροφή του οχήματος για να βάλει κάποια πράγματα στο πορτμπαγκάζ και στη συνέχεια, κυρία, μπήκε στη θέση του οδηγού και ξεκίνησε την πορεία της, με το μωρό ξεχασμένο στην οροφή.
Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν πήρε χαμπάρι ότι λίγα μέτρα παρακάτω το καθισματάκι – με το μωρό μέσα – γλίστρησε και έπεσε στη μέση μιας διασταύρωσης, και συνέχισε να οδηγεί, έχοντας παράλληλα ανάψει κι ένα τσιγάρο με μαριχουάνα.
Ένας περαστικός, ο οποίος ήταν παρών στο συμβάν μάζεψε το μωρό από το δρόμο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία, με αποτέλεσμα λίγα μέτρα παρακάτω να σταματήσουν την 19χρονη, πιάνοντας την επ’ αυτοφόρω να καπνίζει χασίς. Μόνο όταν ο αστυνομικός τη ρώτησε που είναι το παιδί της, εκείνη συνειδητοποίησε ότι το είχε ξεχάσει στη οροφή του αυτοκινήτου.
Το παιδί δόθηκε στην Πρόνοια, ενώ η νεαρή θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι τη δίκη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: