Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΣΟΚ στην Ηλεία: Δολοφόνησαν το γιο του μπροστά στα μάτια του (vid)

Το άγριο έγκλημα έλαβε χώρα στην περιοχή Άσπρα Σπίτια, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον οικισμό Χάνια, όπου και οι δύο διατηρούν κτήματα και λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από την Τριποταμιά, όπου δράστης και θύμα διέμεναν τα τελευταία χρόνια.

 «Πρόκειται για βεντέτα», τονίζουν κάτοικοι που γνώριζαν και τους δύο καθώς οι περιουσιακές διαφορές που υπήρχαν μεταξύ τους, αλλά και η εδώ και χρόνια «κόντρα» των δύο οικογενειών, φαίνεται να είναι ο λόγος για το τραγικό συμβάν που οδήγησε στο...
έγκλημα τον 58χρονο άνδρα.

 Το χρονικό.

  Σύμφωνα με πηγές, ο δράστης που είναι συνταξιούχος αστυνομικός και τα τελευταία χρόνια ζει μόνος του στην Τριποταμιά Αρκαδίας, λίγες ώρες πριν από το φονικό, χθες το πρωί, συναντήθηκε με την οικογένεια του θύματος, τυχαία, στο σημείο όπου διατηρούν τα κτήματά τους.

 Εκεί η κόντρα του δράστη με την οικογένεια του θύματος είχε ως αποτέλεσμα δράστης και θύμα να έλθουν σε αντιπαράθεση, ενώ φαίνεται ο 58χρονος να προσπάθησε και εκεί να χτυπήσει τον άτυχο Μαρίνο Μακρή, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

 Οι ίδιες πηγές λένε πως όλα έγιναν παρουσία του αδελφού και του πατέρα του θύματος, ενώ εκεί φαίνεται ο δράστης να απείλησε τον 42χρονο πως θα τον σκοτώσει.

 Έτσι και ενώ ο άτυχος Μαρίνος Μακρής έφυγε από το σημείο μαζί με την οικογένειά του, ο δράστης φαίνεται να τους ακολούθησε αποφασισμένος να κάνει πράξη την απειλή του. 

Τον χτύπησε με μανία.

  Λίγα λεπτά πριν από το έγκλημα, ο Μαρίνος Μακρής πήρε το δίκυκλο μοτοποδήλατό του και κατευθυνόταν προς το χωριό του, με τον πατέρα του και τον αδελφό του, σύμφωνα με πληροφορίες, να ακολουθούν λίγα μέτρα πιο πίσω με το τρακτέρ.

 Ο δράστης, ύστερα από το περιστατικό της λογομαχίας των δύο τους, ακολούθησε την πορεία πατέρα και γιου, όπου και τους εντόπισε στο σημείο του εγκλήματος.

 Εκεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης εμβόλισε με το αυτοκίνητό του το μηχανάκι του 42χρονου χτυπώντας το στην πίσω πλευρά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τον τραυματισμό του θύματος που ωστόσο ζούσε.

 Ο 42χρονος Μαρίνος Μακρής, στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από τον τόπο του συμβάντος, καθώς όπως φαίνεται κατάλαβε τις διαθέσεις του 58χρονου δέχθηκε, πάντα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο πυροβολισμούς εξ επαφής πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο που είχε στην κατοχή του ο δράστης.

 Εκεί ο άτυχος 42χρονος ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του πατέρα του και του αδελφού του, οι οποίοι τον βρήκαν αιμόφυρτο στην άκρη του δρόμου.









newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: