Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Στις 22 Οκτωβρίου η κυκλοφορία των Windows 7


Η φημολογία για την κυκλοφορία των Windows 7 ανήκει πλέον στο παρελθόν, καθώς η Microsoft ανακοίνωσε επισήμως ότι το νέο λειτουργικό σύστημα θα κάνει ντεμπούτο στις 22 Οκτωβρίου. Οι έως τώρα πληροφορίες έκαναν λόγο για διάθεση των Windows 7 το Δεκέμβριο, ωστόσο φαίνεται ότι η ανάπτυξη του λειτουργικού έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, γεγονός που επιτρέπει στη Microsoft να το διοχετεύσει στα κανάλια πώλησης αρκετά νωρίτερα.

Η εταιρεία θα αποστείλει της έκδοση RTM στους κατασκευαστές περί τα τέλη Ιουλίου, προκειμένου να έχουν στη διάθεσή τους χρόνο να ετοιμάσουν τα νέα συστήματα. Έτσι, στις 22 Οκτωβρίου οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν τα Windows 7 με δύο τρόπους: είτε αγοράζοντας νέο υπολογιστή, είτε επιλέγοντας μια κόπια του λειτουργικού στη λιανική πώληση.

Η Microsoft επιβεβαίωσε, επίσης, τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες θα υπάρξει πρόγραμμα αναβάθμισης, στο πλαίσιο του οποίου ορισμένες εκδόσεις των Windows Vista θα λάβουν δωρεάν upgrade στα Windows 7.

Η εταιρεία έχει επενδύσει πολλά στο νέο λειτουργικό σύστημα, δεδομένου ότι τα Windows Vista δεν κατάφεραν να καταξιωθούν στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού ως ανώτερα των XP. Ένα από τα μεγάλα ατού των Windows 7 είναι ότι θα μπορούν να λειτουργήσουν ικανοποιητικά στα netbooks, τα οποία είναι ήδη μια υπολογίσιμη δύναμη στην αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών.


πηγή: http://e-pcmag.gr/news/59198

Δεν υπάρχουν σχόλια: