Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

21 εκ. η αμοιβή του Σούμι


Πολύ ακριβά κοστίζει στην Mercedes η επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στην F1 με ένα από τα μονοθέσια της ομάδας της, σύμφωνα με ελβετικό δημοσίευμα.

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι το 3ετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο 41χρονος γερμανός, θα του απέφερε 7 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Ωστόσο η εφημερίδα Blick υποστηρίζει ότι το ποσό αυτό είναι κατά πολύ υψηλότερο, αναφέροντας πιο συγκεκριμένα ότι ο Σούμι θα βάλει στην τσέπη του 21 εκ. ευρώ μόνο για το 2010.

Εν τω μεταξύ ο άλλος οδηγός της Mercedes GP, Νίκο Ρόσμπεργκ, δεν χάνει την αισιοδοξία του για τον ρυθμό της W01, παρότι στις δοκιμές της Πέμπτης (25/2) στην Βαρκελώνη ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον ταχύτερο Μαρκ Ουέμπερ.

"Μπορούμε να φτάσουμε αυτόν τον χρόνο και ίσως να πάμε ακόμα πιο γρήγορα, γι' αυτό και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας", ισχυρίστηκε ο γερμανός, ο οποίος φαίνεται, πάντως, να στηρίζει πολλά στο νέο διαχύτη της W01 που θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στην πρεμιέρα της σεζόν.

"Νομίζω ότι όλοι είναι πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ξανά στο Μπαχρέιν, γιατί η αναβάθμιση που ετοιμάζουμε για εκεί, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: