Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η νέα λύση για την οικονομική κρίση και τη βελτίωση της εικόνας μας στο εξωτερικό

Οι μέρες ανοίγουν, η θερμοκρασία ανεβαίνει και η χώρα μας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον τουρισμό. Τι θα λέγατε εάν σας έλεγα ότι μπορείτε να επωφεληθείτε κι εσείς από τον τουρισμό και να κερδίσετε ένα παραπάνω εισόδημα αυτή τη δύσκολη περίοδο με έναν εύκολο, ευχάριστο και ασφαλή τρόπο! Διαθέτετε ένα επιπλέον δωμάτιο, έναν ξενώνα, ένα εξοχικό, ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση, ένα πανδοχείο, μία καλύβα ή απλά μία αιώρα στον κήπο σας; Τότε δε χρειάζεστε τίποτα άλλο, παρά μόνο ...
καλή διάθεση και κέφι ώστε να φιλοξενήσετε έναν ταξιδιώτη που έρχεται για σπουδές, για εργασία, ή απλά για διακοπές, για να γνωρίσει τον υπέροχο αυτό τόπο μας!

Το Bedycasa είναι μια γαλλική επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 2007 σε περισσότερες από 160 χώρες στον κόσμο. Μέσω της ιστοσελίδας, μπορείτε να βρείτε οικονομική διαμονή σε σπίτια ανθρώπων της κάθε περιοχής σε όλο τον κόσμο αλλά και να φιλοξενήσετε ταξιδιώτες από τις πέντε ηπείρους, ενοικιάζοντας σε αυτούς τα δωμάτια, τους ξενώνες, τα εξοχικά σας, ή οτιδήποτε διαθέτετε.

Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσετε ένα εισόδημα και θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, να τους μιλήσετε για τις παραδόσεις μας και τον ελληνικό τρόπο ζωής και παράλληλα να μάθετε τα ήθη και έθιμα άλλων λαών.

Όλα τα μέλη του Bedycasa έχουν το δικό τους προφίλ στην ιστοσελίδα, με πληροφορίες για τον εαυτό τους, τα ενδιαφέροντά τους και αξιολογήσεις από άλλα μέλη της κοινότητας!

Μετά από κάθε ταξίδι, ο ταξιδιώτης και ο ιδιοκτήτης που τον φιλοξένησε αξιολογούν αντίστοιχα ο ένας τον άλλο. Με αυτόν τον τρόπο, καλλιεργείται εμπιστοσύνη στην κοινότητα του Bedycasa και όλα τα μέλη γνωρίζουν ποιοι είναι οι πιο έμπιστοι ταξιδιώτες και ποιοι είναι οι πιο έμπιστοι ιδιοκτήτες που φιλοξενούν.

Γιατί να αφήνετε την οποιαδήποτε ιδιοκτησία σας ανεκμετάλλευτη; Γίνετε κι εσείς μέλη του Bedycasa στο www.bedycasa.com και ξεκινήστε να φιλοξενείτε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο! Είναι η ευκαιρία μας να δείξουμε στους ξένους την ελληνική φιλοξενία και να κερδίσουμε ξανά την καλή μας εικόνα στο εξωτερικό.

Από την Νίκη Καψή,
Φοιτήτρια Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: