Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Στο Λουτράκι το Ακρόπολις 2011

Το Λουτράκι τελικά θα φιλοξενήσει το Ράλι Ακρόπολις για το 2011 αφού χθες η οργανωτική επιτροπή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Μουσείο της Ακρόπολης αποκάλυξε ότι ο εθνικός μας αγώνας θα γίνει στο Λουτράκι. Παρόν στη συνέντευξη ήταν και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης επιβεβαιώνοντας την επιστροφή της βοήθειας του Κράτους μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Παρόντες ήταν επίσης ο απερχόμενος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας, Γιώργος Γκιώνης, ο επερχόμενος Κώστας Λογοθέτης, και ο CEO του Club Hotel Casino Loutraki, Αντώνης Στεργιώτης.

Ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ και της οργανωτικής Επιτροπής του Ράλι Ακρόπολις, Βασίλης Δεσποτόπουλος ανακοίνωσε ότι την διοργάνωση του αγώνα την έχει αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία, που δημιούργησαν οι Άρης Βωβό και Παύλος Αθανασούλας ώστε να παρουσιάσουν ένα επιτυχημένο πρότζεκτ.

Η Ανίτα Πασαλή, αλυτάρχης του Ακρόπολις τόνισε ότι θα υπάρξουν ειδικές διαδρομές από το παρελθόν την πρώτη μέρα, όπως το Ελευθεροχώρι, το Ρεγγίνι και Ελάτεια. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: