Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Game of the Year 2010

Το GameWorld ανακοίνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την έναρξη του διαγωνισμού Game of the Year. Σε αυτό το διαγωνισμό όλοι οι gamers θα κληθούν να ψηφίσουν για το παιχνίδι της χρονιάς και να κερδίσουν πλούσια δώρα από επτά εταιρείες του χώρου.

Τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού είναι μία κονσόλα Playstation 3 και μία κάρτα γραφικών ATI Sapphire Radeon HD 6870. Η συνολική αξία των δώρων ανέρχεται στα 4.500 ευρώ.


Η ψηφοφορία
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το GameWorld.gr και συνδιοργανωτές είναι τα sites PS3Forums.gr και WeHellas.gr. Από σήμερα, ημέρα έναρξης του διαγωνισμού, οι χρήστες των παραπάνω sites θα κληθούν να ψηφίσουν μέσω forum, για το ποιο πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς. Αυτό θα τους δώσει την ευκαιρία να κερδίσουν μικρά και μεγάλα δώρα, τα οποία θα κληθούν να δηλώσουν οι ίδιοι μέσω e-mail.

Οι κληρώσεις θα γίνονται μέσω της εκπομπής Users, καθημερινά 21:30-22:00 στον SentraFM 103.3. Στις τελευταίες εκπομπές του χρόνου, η αγωνία θα κορυφωθεί, καθώς θα γίνουν οι κληρώσεις για τα δύο μεγάλα δώρα. Στην προτελευταία εκπομπή του έτους θα κληρωθεί μία κάρτα γραφικών ATI Sapphire Radeon HD 6870, προσφορά της MSystems και στην τελευταία εκπομπή για το 2010 ένα Playstation 3 Slim 120GB, προσφορά του EasyBuyWorld.

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 31 Δεκεμβρίου 2010. Την πρώτη ημέρα του νέου έτους, θα γίνει η καταμέτρηση των ψήφων από τα τρία παραπάνω sites και θα απονεμηθεί το βραβείο στην νικήτρια αντιπροσωπεία που θα βγει πρώτη σε σύνολο ψήφων.

Οι υποψηφιότητες
Τα παρακάτω games θέτουν υποψηφιότητα για το παιχνίδι της χρονιάς:
Alan Wake
Assassin's Creed: Brotherhood
Bioshock 2
Call of Duty: Black Ops
Donkey Kong Country Returns
Fallout: New Vegas
Fifa 11
God of War III
Gran Turismo 5
Halo: Reach
Heavy Rain
Left 4 Dead 2
Mass Effect 2
Metal Gear Solid: Peace Walker
Napoleon: Total War
Need for Speed: Hot Pursuit
Pro Evolution Soccer 2011
Red Dead Redemption
Sid Meier's Civilization V
Splinter Cell: Conviction
Starcraft II: Wings of Liberty
Super Mario Galaxy II
Super Street Fighter IV
The Sims 3
World of Warcraft: Cataclysm

Δεν υπάρχουν σχόλια: