Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ο πιο ηλίθιος τραυματισμός σε πανηγυρισμό γκολ

Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν κατορθώσει να τραυματιστούν την ώρα που πανηγύριζαν κάποιο γκολ που πέτυχαν.
Το να δεχθείς, όμως, χτύπημα στο πρόσωπο από συμπαίκτη σου την ώρα των πανηγυρισμών και να βγεις νοκ άουτ, είναι πραγματικά μοναδικό…
Το «προνόμιο» αυτό το είχε ο Rafa Casanovas της ισπανικής Racing Ferrol, αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της ομάδας του στην αναμέτρηση με τη Racing Villalbes για το πρωτάθλημα της Tercera Division. Ενώ είχε αγκαλιάσει τον σκόρερ, ο Casanovas ένιωσε ξαφνικά το… δάχτυλο του συμπαίκτη του, Ayra, να μπαίνει στο μάτι του και έπεσε κάτω! Παρότι μάλιστα στην αρχή οι υπόλοιποι παίκτες της Racing Ferrol έβαλαν τα γέλια με το περιστατικό, τελικά αυτό δεν αποδείχθηκε τόσο αστείο. Ο Casanovas προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά είχε ζαλάδες, δεν έβλεπε καλά και τελικά βγήκε με φορείο, χωρίς ευτυχώς να χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Μετά τη λήξη, μάλιστα, ο παθών έκανε δηλώσεις για το συμβάν δείχνοντας ευδιάθετος, αφού η ομάδα του είχε κερδίσει με 3-1. Σε διαφορετική περίπτωση, μάλλον ο απρόσεκτος Ayra θα έτρωγε μπουνιές από τους συμπαίκτες του.

Δείτε το βίντεο με τον απίστευτο τραυματισμό και τις δηλώσεις του Rafa Casanovas:

Δεν υπάρχουν σχόλια: