Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Χρήµατα τέλος - Ο ΟΠΑΠ έκλεισε τη στρόφιγγα στη Σούπερ Λίγκα

«Πάγωσαν» οι κάθε είδους χρηµατοδοτήσεις από τον ΟΠΑΠ προς τη Σούπερ Λίγκα και τις ΠΑΕ της Α ΄Εθνικής.

Η χτεσινή ανακοίνωση του ΓΓΑ Πάνου Μπιτσαξή ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη. «Γνωρίζετε άλλωστε ότι κατόπιν των ανωτέρω και µε δεδοµένο ότι τις παραπάνω θέσεις (σ.σ.: αναξιοπιστία του πρωταθλήµατος) συµµερίζεται και ο ΟΠΑΠ,έχουν ήδη ανασταλεί οι χρηµατοδοτήσεις της τρέχουσας περιόδου», αναφέρει ο ΓΓΑ.

Η απόφαση για αναστολή των χρηµατοδοτήσεωνσηµαίνει πως η Σούπερ Λίγκαδεν θα λάβει 7 εκατ. ευρώβάσει της συµφωνίας (ύψους 23εκατ. ευρώ ετησίως) που έχει µε τον ΟΠΑΠ για τη χορηγία του πρωταθλήµατος. Επίσης έχουν ανασταλεί από τον Οργανισµό οι κάθε είδους συµφωνίες που είχε µε τις ΠΑΕ για τη χορηγία στις φανέλες. Στο µεταξύ, το θέατρο του παραλόγου καλά κρατεί.

Ο Πάνος Μπιτσαξής και ο Σοφοκλής Πιλάβιος «γύρισαν την πλάτη» στην πρόσκληση της Σούπερ Λίγκας να παραβρεθούν στη σηµερινή συνεδρίαση του ∆ιοικητικού της Συµβουλίου.

«Εκτιµώ ότι η θέση της Πολιτείας έχει εκφραστεί µε απόλυτη σαφήνεια και η παρουσία µου στη συνεδρίασή σας, κατόπιν της πρόσκλησής σας,δεν θα προσθέσει κάτιουσιαστικό», ήταν η απάντηση τουΓΓΑ, µε την επίκληση της επιστολής που έστειλε την περασµένη Παρασκευή στην ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: