Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

H μεγάλη επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στην Formula1 δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά.

"Χθες βράδυ ενημέρωσα τον πρόεδρο της Ferrrari, Λούκα ντι Μοντετζέμελο και τον διευθυντή Στέφανο Ντομενικάλι, ότι δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να αντικαταστήσω τον Φελίπε. Δοκίμασα τα πάντα για να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιστροφή, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Οι πόνοι στον αυχένα, την τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μουτζέλο, δεν υποχώρησαν, παρά το γεγονός ότι δοκιμάσαμε τα πάντα από ιατρικής και θεραπευτικής πλευράς.

Οι συνέπειες ενός τραυματισμού που είχε συμβεί σε ατύχημα με μοτοσικλέτα τον προηγούμενο Φεβρουάριο, αποδείχτηκε ότι παραμένουν αρκετά σοβαρές στην περιοχή του αυχένα και του λαιμού, που δεν είναι δυνατό να αντέξουν τις εξαιρετικά μεγάλες πιέσεις που αναπτύσσονται μέσα σε ένα μονοθέσιο της F1. Αυτό είναι το αποτέλεσμα εξετάσεων που πραγματοποιήσαμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων, με την τελευταία που έγινε το προηγούμενο απόγευμα, να μην δείχνει κάποια βελτίωση.

Είμαι απίστευτα απογοητευμένος και λυπάμαι αφάνταστα για τους ανθρώπους της Ferrari, αλλά και τους φίλους μας που προσεύχονταν για μένα. Το μόνο που μπορώ να επαναλάβω είναι ότι έκανα ότι μπορούσα. Από εδώ και εμπρός εύχομαι το καλύτερο δυνατό για την ομάδα στους αγώνες που ακολουθούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: