Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Nokia 5530 XpressMusic: Στα Alpha Copy / Nokia Stores η νέα συσκευή που σας χαρίζει αξεπέραστη μουσική εμπειρία


Δελτίο τύπου ALPHA COPY

Η Alpha Copy / Nokia παρουσιάζει τη νέα συσκευή Nokia 5530 XpressMusic η οποία έρχεται να εμπλουτίσει τη σειρά συσκευών κινητής τηλεφωνίας XpressMusic και απευθύνεται στους λάτρεις της μουσικής. Το Nokia 5530 φιλοδοξεί να γοητεύσει τους καταναλωτές με τα απαράμιλλα πλεονεκτήματά του συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των συσκευών της σειράς XpressMusic.

Το εκπληκτικό Nokia 5530 XpressMusic διαθέτει οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 2,9';'; με 16,7 εκατομμύρια χρώματα η οποία είναι διασκεδαστική, εύχρηστη και ορατή σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού και γωνίες προβολής. Επιπλέον, μέσω της συγκριμένης συσκευής δίνεται η δυνατότητα προσθήκης έως και 20 φίλων στην αρχική οθόνη για γρήγορη πρόσβαση στις πληροφορίες επαφών, ιστορικά επικοινωνίας κ.α.

Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σειρά XpressMusic το Nokia 5530, παρέχει κάρτα μνήμης microSD χωρητικότητας 4GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 16GB, καθώς και στερεοφωνικά ηχεία με τα οποία οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να ακούσουν δυνατά τα αγαπημένα τους τραγούδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να ακούσει ήχο 3D surround έως και 27 ώρες σε κάθε φόρτιση.

Η νέα κινητή συσκευή Nokia 5530 XpressMusic έχει δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης στο internet μέσω του WLAN, διαθέτει το κομψό και πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY, καθώς και αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα. Επιπλέον, το Nokia 5530 XpressMusic με τον κομψό σχεδιασμό και το ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και διαχρονικής ομορφιάς.

Το Nokia 5530 XpressMusic μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα συνεχώς αναβαθμιζόμενα σημεία εξυπηρέτησης Alpha Copy / Nokia Stores, το οποία προσφέρουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίσει το σύνολο των προϊόντων Nokia, τις νέες πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες και παράλληλα τον ενημερώνουν για όλα τα κριτήρια επιλογής των προϊόντων που καλύπτουν εξατομικευμένα τις ανάγκες του σε όλες τις κατηγορίες. Με αυτόν τον τρόπο στα Alpha Copy / Nokia Stores παρέχεται από το 1998 εξειδίκευση και ποιοτική εξυπηρέτηση στον καταναλωτή μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις κινητής τηλεφωνίας.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κύριος Σ. Ι. Κωνσταντινίδης δήλωσε σχετικά:

"Η Alpha Copy / Nokia, πιστή στη δέσμευσή της για την παροχή καινοτόμων προϊόντων κινητής τηλεφωνίας στον Έλληνα καταναλωτή, παρουσιάζει το νέο Nokia 5530 XpressMusic το οποίο συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός κινητού τηλεφώνου με αυτά ενός υπερσύγχρονου gadget. Το Nokia 5530 XpressMusic είναι ιδανικό για τους λάτρεις της μουσικής που αναζητούν την πρωτοπορία και επιθυμούν να ενημερώνονται για όλες τις μουσικές εξελίξεις οπουδήποτε κι αν βρίσκονται".


q

Δεν υπάρχουν σχόλια: