Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ FORMULA 1 ???

9/8/2009

"Η απουσία του Φερνάντο Αλόνσο οδηγεί μέχρι στιγμής τους διοργανωτές σε εμπορική αποτυχία, αφού οι Ισπανοί εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους με «αποχή», αφήνοντας αδιάθετα τα εισιτήρια. "


ΚΑΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΑ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Valmor Sports, Κάρλος Μορένο Φιγκουερόα Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ...


"«Για όσους αμφιταλαντεύονται σχετικά με το αν θα αγοράσουν εισιτήριο, λόγω της αμφίβολης συμμετοχής του Φερνάντο Αλόνσο, έχουμε λάβει επιβεβαιώσεις ότι θα τρέξει κανονικά» "


ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ SITES ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ FIA ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ...

"Η Renault παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι παραβίασε τους αγωνιστικούς κανονισμούς, ως προς ότι απέτυχε να διασφαλίσει πως το μονοθέσιο #7 πληρούσε τις συνθήκες για την ασφάλεια κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών και του αγώνα, και ότι απελευθέρωσε το μονοθέσιο ύστερα από pitstop όταν αυτό ήταν μην ασφαλές για να το πράξει. Ωστόσο, ζητήθηκε από το δικαστήριο να επανεξετάσει την αυστηρότητα της ποινής που επιβλήθηκε από τους αγωνοδίκες.

"Εχοντας ακούσει τα επιχειρήματα των δύο πλευρών, το δικαστήριο αποφάσισε τα ακόλουθα:
1. να κάνει δεκτή την έφεση και να ανατρέψει την ποινή που επιβλήθηκε από τους αγωνοδίκες στην επίμαχη απόφαση και
2. να εκδώσει επίπληξη και να επιβάλλει πρόστιμο 50.000 δολαρίων στην Renault".


ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΣΑ ΚΑΙ ΧΕΝΡΙ ΣΕΡΤΙΣ

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ... ΤΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ FORMULA1 ... ΟΣΟ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΑΘΕΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ GP ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑΣ ?????


Δεν υπάρχουν σχόλια: