Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Tou kosmou ta paraksena...

Πήγε για να εξετάσει μια μόλυνση που είχε στο αυτί και τον ευνούχισαν!

Ένας άντρας, από τη Βραζιλία, πήγε σε μια κλινική για να εξετάσει μια μόλυνση που είχε στο αυτί και τελικά βρέθηκε να έχει κάνει αγγειεκτομή. Ο Valdemar Lopes de Moraes παράκουσε όταν οι γιατροί κάλεσαν ένα όνομα για να μπει στο χειρουργείο νομίζοντας πως επρόκειτο για αυτόν. Ο εν λόγω κύριος δεν έκανε καμία ερώτηση στους γιατρούς που προετοίμαζαν την περιοχή -τα γεννητικά όργανα- για επέμβαση και που δεν είχε να κάνει με το αυτί του. Αργότερα δήλωσε πως νόμιζε πως η φλεγμονή που είχε στο αυτί είχε φτάσει μέχρι τα γεννητικά του όργανα. Μάλιστα ο κύριος De Moraes δεν ζήτησε από τους γιατρούς να αντιστρέψουν την διαδικασία αλλά τους ζήτησε να εξετάσουν το αυτί του.


Εισήχθη στο νοσοκομείο με πονοκέφαλο και οι γιατροί βρήκαν μια σφαίρα στο κεφάλι του!

Μια γυναίκα, στις ΗΠΑ, κινδυνεύει με φυλάκιση επειδή όταν ο σύζυγος εισήχθη στο νοσοκομείο με έντονο πονοκέφαλο οι γιατροί ανακάλυψαν πως είχε δεχθεί μια σφαίρα στο κεφάλι του! Ο κύριος Michael Moylan εισήχθη σε νοσοκομείο της Florida με πολύ δυνατό πονοκέφαλο. Η σύζυγος του April το έβαλε στα πόδια όταν οι γιατροί ανακάλυψαν πως ο άτυχος άντρας είχε μια σφαίρα στο κεφάλι του! Λίγο αργότερα η γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας. Εξήγησε στους αστυνομικούς πως ξύπνησε στο μέσον της νύχτας νομίζοντας πως είχαν μπει διαρρήκτες στο σπίτι και άρπαξε το περίστροφο το οποίο εκπυρσοκρότησε χτυπώντας τον σύζυγο της στο κεφάλι! Ο κύριος Michael Moylan είπε στους γιατρούς πως ξύπνησε από τον πόνο νομίζοντας πως είχε δεχθεί αγκωνιά από την γυναίκα του!


Μια γυναίκα, στην Γερμανία, δέχθηκε έξωση από το διαμέρισμα της επειδή κατηγορήθηκε πως κάνει πολύ θόρυβο όταν κάνει έρωτα!

Η κυρία Alenka Schmidt, μητέρα δυο παιδιών, κατηγορήθηκε από την ιδιοκτήτρια για ηχορύπανση! Η επιστολή της έξωσης έγραφε: "Γείτονες, όχι μόνο στο κτίριο αλλά και σε διπλανά κτίρια, παραπονούνται συνεχώς για σεξουαλικούς ήχους που διαταράσσουν την κοινή ησυχία." Η κυρία Alenka Schmidt μετακόμισε στο εν λόγω διαμέρισμα το περασμένο Ιούνιο. "Παραδέχομαι ότι υπήρξαν φορές που έκανα παραπάνω θόρυβο όχι όμως τόσο δυνατά που να ακουγόμαστε εκτός σπιτιού", είπε η 34-χρονη γυναίκα. Η κυρία Schmidt πιστεύει πως ο λόγος της έξωσης είναι ότι οι γείτονες δεν συμφωνούν με το τρόπο ζωής που έχει η ίδια επιλέξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: