Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Πως να αποκτήσετε 1200 ζευγάρια παπούτσια

Ένας επιχειρηματίας στην Νότια Κορέα βρήκε έναν πολύ ωραίο, πλην όμως παράνομο, τρόπο για να αυξήσει το εμπόρευμά του! Ο Mr Park ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος που εμπορεύονταν μεταχειρισμένα είδη (ρούχα, παπούτσια, κλπ). Δύσκολοι οι καιροί, απ’ ότι φαίνεται, για τα μεταχειρισμένα, συνεπώς ο Park έπρεπε να σκεφτεί κάτι έξυπνο.

Ο εν λόγω κύριος, λοιπόν, πήγε σε μνημόσυνα, νοσοκομεία, ναούς και αλλού, όπου οι παρευρισκόμενοι έβγαζαν τα παπούτσια τους πριν μπουν στο κτήριο προσδίδοντας έτσι σεβασμό στο τιμώμενο πρόσωπο ή χώρο. Παράλληλα με τον σεβασμό, έδιναν και μία πολύ καλή ευκαιρία στον Park να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Ο κύριος Park, πήγαινε στον χώρο που είχε σταμπάρει από πριν, έβγαζε τα παπούτσια του, έμπαινε μέσα, τιμούσε (και καλά) όποιον ή ότι ήταν να τιμήσει και την έκανε. Με την διαφορά ότι φεύγοντας αντί για να πάρει τα δικά του παπούτσια έπαιρνε το πιο ακριβό ζευγάρι που μπορούσε να εντοπίσει από τα πολλά που ήταν παρκαρισμένα από έξω. Τα ζευγάρια που καβάτζωνε τα φύλαγε σε μία αποθήκη (την οποία βρήκε η αστυνομία και έγινε χαμός) προκειμένου να τα προωθήσει στο μαγαζί του μετά από λίγο καιρό.

Η αστυνομία κατάλαβε την κομπίνα του Mr. Park και του έστησε καρτέρι με αποτέλεσμα να τον πιάσει στα πράσα. Ο Park, μέχρι την στιγμή που συνελήφθη, είχε αποσπάσει 1200 ζευγάρια παπούτσια συνολικής αξίας 1240 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: