Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Έρχεται κοσμική καταιγίδα το 2013..

Στο σωτήριον έτος 2013 τοποθετείται η έλευση μια τεράστιας φλόγας από τον Ήλιο που θα οδηγήσει σε απότομη αύξηση της μαγνητικής ενέργειας στην ατμόσφαιρα. Είναι πιθανό να προκαλέσει μπλακ άουτ και προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες και τις μεταφορές σε πολλές χώρες του πλανήτη μας....



Οι επιστήμονες φοβούνται ότι το 2013 μια τεράστια ηλιακή φλόγα θα παραλύσει τη γη προκαλώντας διακοπές ρεύματος και παγκόσμιο χάος.


Κάτι τέτοιο έχει ξανασυμβεί στο πλανήτη μας. Η τελευταία φορά ήταν το 1859 με καταστροφικές συνέπειες. Μιας μικρότερης έκτασης ηλιακή φλόγα συνέβη το 1989 στο Κεμπέκ του Καναδά όπου έβγαλε εκτός λειτουργίας έναν σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.



Χθες ο Βρετανός υπουργός άμυνας Λίαμ Φόξ συγκάλεσε έκτακτη συνδιάσκεψη στο Λονδίνο και κάλεσε τους επιστήμονες να οικοδομήσουν μια στρατηγική αντιμετώπισης μιας πιθανής καταστροφής που σχετίζεται με τον Ήλιο.


Σύμφωνα με τους ειδικούς μια απότομη αύξηση της μαγνητικής ενέργειας στην ατμόσφαιρα θα οδηγήσει σε καταιγίδες ακτινοβολίας που θα προκαλέσουν τεράστια προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες, στις αερομεταφορές και στα τηλεοπτικά δίκτυα.



Μετά το πέρας της προχθεσινής (20-9) συνδιάσκεψης ο Δρ. Άβι Σκρόυν, πρώην σύμβουλος της Αμερικανικής κυβέρνησης τόνισε "Μια γεωμαγνητική καταιγίδα θα μπορούσε να καταστρέψει τα έθνη όλης της γης. Δεν μπορούμε να περιμένουμε την καταστροφή για να δράσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: