Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Χαμένο πέναλτι αξίας... 100.000 ευρώ

Με χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ντιέγκο από τη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ, για τη συμπεριφορά του στο ματς με το Ανόβερο. Συγκεκριμένα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι «λύκοι» κέρδισαν πέναλτι στο 80ο λεπτό, κι ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 1-0.
Ο Πάτρικ Χέλμες είναι αυτός που αναλαμβάνει συνήθως τις εκτελέσεις. Ωστόσο ο Ντιέγκο του πήρε την μπάλα και την έστησε στην άσπρη βούλα, θεωρώντας ότι έπρεπε αυτός να εκτελέσει το πέναλτι.
Για κακή του τύχη ωστόσο η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, καταδικάζοντας έτσι σε ήττα την ομάδα του. Μετά το τέλος του ματς ο Στιβ ΜακΚλάρεν δήλωσε σε εξάλλη κατάσταση ότι: «Με τρελαίνει όταν οι παίκτες δεν υπακούν στις εντολές μου και απαξιώνουν τις αποφάσεις μου».
Εκτός από το βαρύ πρόστιμο, ο Βραζιλιάνος άσος θα χάσει και τη θέση του στην αρχική 11άδα στην ερχόμενη αναμέτρηση με το Αμβούργο.
Παρελθόν αποτελει από την τεχνική ηγεσία της Βόλφσμπουργκ ο Στιβ ΜακΛάρεν, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από τους «λύκους». Στη θέση του αναλαμβάνει καθήκοντα ο Πιερ Λιτμπάρσκι», αναφέρει ανακοίνωση της Βόλφσμπουργκ για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας.
Αιτία ήταν η κακή πορεία της Βόλφσμπουργκ που βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: