Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ανάκληση 1.589 αυτοκινήτων μάρκας FIAT στην Ελλάδα

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Ανάκληση 1.589 αυτοκινήτων Fiat Grande Punto, Grande Punto Van, Punto Evo και Punto Evo Van όλων των εκδόσεων πραγματοποιεί η FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS S.A., αποκλειστικός εισαγωγέας των καινούργιων αυτοκινήτων μάρκας Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth και LCV στην Ελλάδα όπως ανακοίνωσε η γενική γραμματεία Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά οχήματα, για τα οποία καθορίστηκε τεχνική επέμβαση και συγκεκριμένα o έλεγχος της σωστής διαμόρφωσης του lay out (διαρρύθμιση) της καλωδίωσης της μονάδας ελέγχου του ABS, προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανή καταστροφή με την πάροδο του χρόνου, με πιθανότητα δημιουργίας βραχυκυκλώματος και σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάπτυξης φωτιάς στο αυτοκίνητο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της FIAT για να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος της καλωδίωσης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη γραμμή επικοινωνίας 800.11.500.800.

Δεν υπάρχουν σχόλια: