Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Έκανε το 3-4 στο Μονακό η Ferrari !

Στον τίτλο δεν έβαλα το 1-2 που έκαναν οι Μπάτον και Μπαρικέλο της Brawn GP γιατί η έκπληξη ήρθε από την Ferrari που οι οδηγοί της κατέλαβαν τις θέσεις 3 (Ραικόνεν) και 4 (Μάσσα). Κλασικά ο Μπάτον έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και από κανενα σε αντίθεση με τον Μπαρικέλο που αν και ξεκίνησε 3ος κατάφερε στην εκκίνηση να πάρει την δεύτερη θέση από τον Ραικόνεν ο οποίος προσπάθησε να τον απειλήσει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και περιορίστηκε στην 3η θέση. 4ος τερμάτισε ο επίσης πολύ καλός Φελίπε Μάσσα. Αξιοσημείωτο είναι ότι κόκκινοι δεν έπανέλαβαν τα λάθη των προηγούμενων αγώνων και έτσι επιβραβεύθηκαν από τους οδηγούς τους με 11 πολύτιμους βαθμούς οι οποίοι πλάσαραν την ομάδα από την έβδομη στην 4η θέση των κατασκευαστών.
Πέμπτος τερμάτισε ο Μάρκ Ουέμπερ με Red Bull αντισταθμίζοντας κάπως την εγκατάλειψη του team mate του Σεμπάστιαν Φέτελ στον 17ο γύρο. Εγκατέλειψαν επίσης και οι Χάικι Κοβαλάινεν (McLaren) Ρόμπερτ Κούμπιτσα (BMW) Νέλσον Πικέ (Renault) και Σεμπαστιάν Μπουεμί (Toro Rosso).
Επόμενο GP αυτό της Κωνσταντινούπολης (5-7 Ιουνίου) όπου ας ελπίσουμε η Ferrari να εμφανιστεί ακόμα πιο βελτιωμένη όχι γιατί είναι η ομάδα που υποστηρίζω αλλά για να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα , την βαθμολογία των οδηγών και των κατασκευαστών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O Massa ekane kai ton taxytero gyro. FORZA FERRARI !!!!