Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Πρόγραμμα απόσυρσης παλιών GPS από την DIS

Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, η DIS ανακοινώνει πρόγραμμα απόσυρσης οποιασδήποτε παλιάς συσκευής GPS και οποιασδήποτε μάρκας για όσους θέλουν να αποκτήσουν τη νέα συσκευή Vector Traffic της εταιρείας. Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοποριακή πρωτοβουλία της DIS, έπειτα από το λανσάρισμα της συσκευής Vector Traffic με την καινοτόμο τεχνολογία TMC (Traffic Message Channel), που μεταδίδει ζωντανά την κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής.

Από τις 10 Μαΐου και μέχρι το τέλος Ιουνίου, οι καταναλωτές που θα επιλέξουν να αποκτήσουν τη νέα συσκευή Vector Traffic TMC, αποσύροντας μία οποιαδήποτε παλιότερη, κερδίζουν επιδότηση 100€. Έτσι, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν δική τους τη συσκευή Vector Traffic TMC της DIS στην προνομιακή τιμή των 199€, έναντι της αρχικής της τιμής που ανέρχεται στα 299€. Επιπλέον, όσοι αποκτήσουν τη συσκευή με το πρόγραμμα της απόσυρσης θα κερδίσουν τη δωρεάν παροχή της υπηρεσίας TMC εφ’ όρου ζωής (πρόγραμμα TMC life time).

Ο κ. Χαρίλαος Μαραγκός, Γενικός Διευθυντής της DIS, σχολίασε σχετικά με αυτή την πρωτοβουλία: «Θεωρούμε πως η τεχνολογία TMC που ενσωματώνεται στη νέα συσκευή Vector Traffic της DIS είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά τους οδηγούς να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες της πόλης μας. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη συγκεκριμένη προσφορά ακριβώς επειδή θέλαμε να κάνουμε την πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία ακόμη πιο προσιτή για όλους όσοι θέλουν να εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο στις μετακινήσεις τους».

Για να κάνουν χρήση της μοναδικής αυτής προσφοράς ή και για να ενημερωθούν για αυτήν, οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν σε όλες τις συνεργαζόμενες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Υπενθυμίζεται ότι η συσκευή Vector Traffic TMC διατίθεται από τα καταστήματα Κωτσόβολος, Electroworld, Carrefour, Multirama, Public, Γερμανός, Media Markt, Saturn, Praktiker κα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: