Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Σχεδόν αποκαταστάθηκε η ωμοπλάτη του Valentino Rossi

Η ωμοπλάτη του Valentino Rossi φαίνεται να είναι κοντά στην πλήρη αποκατάστασή της και έτσι το Σαββατοκύριακο στο γαλλικό Grand Prix θα είναι έτοιμος να δώσει δυνατές μάχες με τους αντιπάλους του και θέαμα στους φίλους των ΜοτοGP.

“Η ωμοπλάτη μου έχει αποκατασταθεί σχεδόν πλήρως τώρα, ελπίζω ότι θα επιστρέψω δυνατός στο Le Mans . Πείσμωσα με τον καταστροφικό αγώνα της περασμένης χρονιάς, το Le Mans είναι από τις καλές μου πίστες και η Yamaha πηγαίνει πάντα καλά εδώ.” Λέει ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

To μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο καιρός, αλλά μετά (από αυτά που συνέβησαν) την περασμένη χρονια, περιμένω να μας επιφυλάσσεται ένα ηλιόλουστο γαλλικό Grand Prix.

Είχαμε καλό ξεκίνημα της χρονιάς φέτος, με νίκη στο Qatar και ένα ακόμη βάθρο, αλλά πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια με τη μοτοσικλέτα σε κάποιες περιοχές και επίσης να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας”. “Πήγανε καλά οι δοκιμές μετά τον αγώνα στη Jerez και έτσι ευελπιστώ να είμαστε ικανοί να αξιοποιήσουμε τις πληροφορίες που πήραμε και να ξεκινήσουμε δυνατά στο Le Mans”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: