Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Η Kaspersky Lab υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη Scuderia Ferrari Marlboro

Η Kaspersky Lab ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας τεχνικής συνεργασίας με τη Scuderia Ferrari Marlboro.«Είναι μεγάλη μας τιμή να συνεργαζόμαστε με μια ομάδα που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την ιστορία της στους αγώνες αυτοκινήτου και την τεράστια επιτυχία της», σχολίασε ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Kaspersky Lab.

«Η Ferrari και η Kaspersky Lab μοιράζονται πολλές αξίες, όπως η διαρκής αναζήτηση της τελειότητας, η τεχνολογική καινοτομία και η αγάπη για τον ανταγωνισμό στους τομείς όπου δραστηριοποιούνται», συμπλήρωσε.

Παρότι η συμφωνία με τη Scuderia Ferrari αφορά τις αγωνιστικές σεζόν 2010 και 2011, οι δεσμοί μεταξύ των δύο εταιρειών είναι βαθύτεροι. Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, η Kaspersky Lab έγινε ένας από τους κύριους χορηγούς της ομάδας ΑF Corse, η οποία έχει ως έδρα την Piacenza της Ιταλίας και λαμβάνει μέρος σε αγώνες αντοχής και αγώνες FIA GT2. Το λογότυπο της Kaspersky Lab εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα αυτοκίνητα της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα 1.000 χιλιομέτρων, στην πίστα Spa-Francorchamps. Ο αγώνας αυτός ήταν ο δεύτερος που διεξήχθη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος αγώνων αντοχής Le Mans Series.

Δεν υπάρχουν σχόλια: