Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Μάσα από του χρόνου ξανά !!!


Η επιθυμία του Φελίπε Μάσα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στον εντός έδρας αγώνα του στην Βραζιλία τον Οκτώβριο, φαίνεται πως τελικά δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Τα νευρολογικά και οπτικά τεστ που έκανε ο 28χρονος πιλότος σε ειδικευμένη κλινική στο Μαϊάμι, έδειξαν ότι η πορεία της αποθεραπείας από τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη στην Ουγγαρία, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Ωστόσο η Ferrari δεν θέλει να ρισκάρει οτιδήποτε με την υγεία του βραζιλιάνου, βάζοντάς τον να τρέξει ξανά φέτος.

"Ολοι στο Μαρανέλο υποδεχτήκαμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, με την προοπτική να μπορούμε να υπολογίζουμε 100% στον Φελίπε για την έναρξη της επόμενης σεζόν", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Scuderia.

Ο ίδιος ο Μάσα τόνισε: "Είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα. Τις επόμενες μέρες θα κάνω μια μικρή επέμβαση και μετά θα μπορέσω επιτέλους να πάω στο γυμναστήριο για να δουλέψω πάνω στην φυσική μου κατάσταση και να κάνω κάποιες δοκιμές με καρτ".

Η εξέλιξη αυτή δεν αφήνει άλλη επιλογή στην Ferrari από το να τρέξει και στους εναπομείναντες πέντε αγώνες της σεζόν με κάποιον προσωρινό οδηγό δίπλα στον Κίμι Ράικονεν.


www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: