Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Αλόνσο: Είμαστε έτοιμοι

Ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη της σεζόν θεωρείται η αλληλουχία τριών αγώνων σε Μ. Βρετανία, Γερμανία και Ουγγαρία που θα γίνουν μέσα σε διάστημα ενός μηνός, και ο Φερνάντο Αλόνσο ελπίζει η Ferrari να εμφανιστεί αρκετά δυνατή ώστε να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου.

"Είναι μια κρίσιμη στιγμή στη σεζόν, με τρεις κούρσες να έρχονται σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων", τόνισε ο ισπανός οδηγός, ο οποίος έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την πρεμιέρα στο Μπαχρέιν.

"Είμαστε έτοιμοι τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε σωματικό. Στην Βαλένθια είχαμε σημαντικές αναβαθμίσεις στην F10 και θα έχουμε ακόμα περισσότερες στο Σίλβερστοουν και στις κούρσες που ακολουθούν. Το πρόγραμμα εξέλιξης είναι έντονο και νομίζω ότι θα δώσει αποτελέσματα".

Ο Αλόνσο παραδέχτηκε ότι τα χαρακτηριστικά της πίστας του Σίλβερστοουν ίσως να μην ταιριάζουν στο μονοθέσιο της ομάδας του, ωστόσο πηγαίνει με αισιοδοξία στον βρετανικό αγώνα, ο οποίος χαρακτηρίζεται από απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες.

Η πίστα έχει πολλές γρήγορες στροφές, γεγονός που δεν μας βολεύει πολύ", σημείωσε. "Ωστόσο οι ρυθμίσεις που είχε η F10 στην Βαλένθια θα μας δώσουν ώθηση σε αυτές τις γρήγορες στροφές, άρα παραμένω αισιόδοξος.

"Επίσης υπάρχει πάντα η πιθανότητα η βροχή να παίξει το ρόλο της στο Σίλβερστοουν. Θα ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα αν το τριήμερο ήταν εντελώς στεγνό και θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση έρθει προς το μέρος μας".

Ο Αλόνσο βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος, 29 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Λιούις Χάμιλτον.



Δεν υπάρχουν σχόλια: