Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ασφαλές PC με το AVG Free AntiVirus 9.0. 851

Το "AVG Anti-Virus Free", ένα καλό δωρεάν antivirus, έχει γίνει έως και κατά 50% ταχύτερο στην νέα του έκδοση 9.0. Και η βελτίωση της ταχύτητας πετυχαίνεται καθώς ένα αρχείο ελέγχεται για ιούς μόνο εφόσον έχει μεταβληθεί. Παράλληλα ο κατασκευαστής υπόσχεται ένα πιο απλό περιβάλλον χρήσης.

Με το "AVG Anti-Virus" μπορείτε να ελέγξετε για ιούς και spyware ολόκληρο τον υπολογιστή σας αλλά και μεμονωμένα αρχεία, φακέλους αλλά κάθε μέσο αποθήκευσης, εσωτερικό ή εξωτερικό που είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας.

Και δεν σας προστατεύει μόνο από ιούς και spyware, αλλά επιπλέον ελέγχει σε πραγματικό χρόνο, μέσω του linkscanner, τις σελίδες του Web που επισκέπτεστε, αλλά και τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης που έχετε κάνει στα Yahoo, Google και MSN. Τα αποτέλεσμα εμφανίζονται με ένα πράσινο (κατάλληλα sites) ή κόκκινο σύμβολο (ύποπτα sites) πίσω από το link τους.

Σχετικά με τους νεωτερισμούς του τελευταίου update, της έκδοσης 9.0.851, δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία, ωστόσο αναμένεται να αναρτηθούν σχετικές πληροφορίες αργότερα στο site του κατασκευαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: