Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

eRepublik: ελάτε να βοηθήσουμε την Ελλάδα!

Το eRepublik είναι το καλύτερο και περισσότερο διαδεδομένο Internet browser online Strategy game που μπορεί κάποιος να παίξει.Εκτιμάται ότι 200.000 άτομα από όλο το κόσμο - μεταξύ αυτών και 7.000 Έλληνες - παίζουν καθημερινά αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι που συνδυάζει τον πόλεμο με την επιχειρηματικότητα, την πολιτική, το χρηματιστήριο, τη στρατηγική, τη δημοσιογραφία, το chatting αλλά και πολλές άλλες πτυχές που μόνο αν ασχοληθείς με αυτό θα καταλάβεις πόσες πολλές είναι αυτές.

Η χώρα μας eGreece βρίσκεται σταθερά στην πρώτη δεκάδα των χωρών αυτού του εικονικού κόσμου με 7.000 παίκτες.

Οι γείτονες μας όμως σύντομα θα μας επιτεθούν.

Οι Σκοπιανοί στα βόρεια σύνορα μας μετά από διαφήμιση στην τηλεόραση “έβαλαν” στο παιχνίδι 8.000 άτομα προκαλώντας μας συνεχώς με την ονομασία “Republik of Macedonia”!

Οι Τούρκοι που λίγες μέρες πριν τους είχαμε κατακτήσει όλη τους τη χώρα “έβαλαν” διαφήμιση στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία τούρκικη εφημερίδα και είναι αυτή τη στιγμή 15.000 άτομα επίσης ετοιμάζουν γενική επίθεση στη χώρα μας. Οι Βούλγαροι ήδη δοκίμασαν να μας επιτεθούν αλλά τους αποκρούσαμε επιτυχώς.

Για αυτό το λόγο φίλε Έλληνα παίκτη έλα στην εικονική μας πατρίδα για να την βοηθήσεις να αμυνθεί σε όλους αυτούς τους κινδύνους αλλά και να διασκεδάσεις με αυτό το παιχνίδι που σου προσφέρει πάρα πολλές δυνατότητες ανάπτυξης του προσωπικού σου χαρακτήρα.

ΕΛΑ να ενισχύσουμε την άμυνα μας
ΕΛΑ να ενισχύσουμε την οικονομία της χώρας μας
ΕΛΑ να δυναμώσουμε τη φωνή μας στους συμμάχους μας
ΕΛΑ να ασκήσεις δημιουργική πολιτική
ΕΛΑ να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις και το χρηματιστήριο
ΕΛΑ να γίνεις βουλευτής, πρόεδρος, υφυπουργός, πρέσβης, κατάσκοπος και άλλα πολλά για να υπηρετήσεις την εικονική μας χώρα eGreece.

Εγγράψου στο παιχνίδι ακολουθώντας το παρακάτω link

http://www.erepublik.com/en/referrer/TigerII91

Δεν υπάρχουν σχόλια: