Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Scream 4

Το πολυαναμενόμενο sequel Scream 4 (Κραυγή Αγωνίας) επιστρέφει και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2011.
Αμερικανική ταινία τρόμου, με σκηνοθέτη τον Ουές Κρέιβεν και σεναριογράφο τον Κέβιν Ουίλιαμσον. Τα γυρίσματα του “Scream 4” ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν το καλοκαίρι στο Μίσιγκαν. Από τις καλύτερες νεανικές ταινίες τρόμου και με την πιο “ωραία” μάσκα! Το περιμένουμε….


Υπόθεση:
Η Νιβ Κάμπελ επιστρέφει στο ρόλο της Σίντνεϊ Πρέσκοτ στο πολυαναμενόμενο αυτό sequel, ενώ από το αρχικό cast επιστρέφουν επίσης ο Ντέιβιντ Αρκέτ και η Κόρτνεϊ Κοξ. Στο cast προστίθενται η Χέιντεν Πανετιέρ, γνωστή ως η μαζορέτα από την τηλεοπτική σειρά “Heroes”, καθώς και η Έμα Ρόμπερτς, ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς και γνωστή από την ταινία “Valentine’s Day”.
10 χρόνια μετά τα γεγονότα του φινάλε της τριλογίας “Scream” κι ενώ η Σίντνεϊ Πρέσκοτ έχει καταφέρει να ξαναβρεί την ηρεμία της χάρη στην ενασχόλησή της με το γράψιμο, ο Ghostface Killer εμφανίζεται ξανά και οι κανόνες δεν είναι πια οι ίδιοι…

Ηθοποιοί:

David Arquette … Sheriff Dewey Riley
Neve Campbell … Sidney Prescott
Courteney Cox … Gale Weathers-Riley
Emma Roberts … Jill Roberts
Hayden Panettiere … Kirby Reed


1 σχόλιο:

nick είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΖΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ... ΤΕΣΠΑ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ !!!! screammmmmm !!!!!