Σάββατο 30 Απριλίου 2011

F1 : Fry : Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι

Μπορεί να έχουμε δει τους 3 πρώτους αγώνες της χρονιάς, αλλά η Ferrari δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, καθώς η -πολλά υποσχόμενη από στις χειμερινές δοκιμές- 150° Italia δεν έδειξε ικανή να επιτρέψει στους Fernando Alonso και Felipe Massa να “κοκκινίσουν” το βάθρο των νικητών. Ο μοναδικός αγώνας όπου η Scuderia μπορούσε να τερματίσει στην 3άδα ήταν στη Μαλαισία, αλλά το λάθος του Alonso στην προσπάθεια του για προσπέρασμα στον Hamilton κόστισε στον Ισπανό την 3η θέση.

Στην Κίνα, τα πράγματα χειροτέρεψαν για την ιταλική ομάδα. Το μονοθέσιο ήταν πίσω σε απόδοση ακόμα και από αυτό της Mercedes και οι μηχανικοί στο Maranello πρέπει να βρουν τρόπους για να βελτιώσουν την απόδοση της 150° Italia. Ο Pat Fry, αναπληρωτής τεχνικός διευθυντής της Ferrari, επισημαίνει πως όλοι στην ομάδα πρέπει να παραμείνουν ήρεμοι και ψύχραιμοι.

"Μετά από 3 αγώνες είναι ξεκάθαρο ότι προτεραιότητά μας είναι να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την απόδοση του μονοθεσίου μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι σε αυτή την κατάσταση. Υπάρχει πολύς δρόμος για να τελειώσει η σεζόν και τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: