Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ζητείται άνδρας για να οδηγεί supercars, θα πληρώνεται κιόλας!

Ζητείται άνδρας κάτοχος διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου, με εμπειρία τουλάχιστον 10 ετών στην οδήγηση γρήγορων αυτοκινήτων ώστε να οδηγεί Supercars με μισθό £30.000 (€34.000). Δελεαστική αγγελία δεν βρίσκεις; Η Repairacar, ένα συνεργείο επισκευής Supercars στη Βρετανία ζητά έναν τέτοιο οδηγό, ώστε να λειτουργεί ως “delivery boy” για τα αυτοκίνητα που επισκευάζει. Και δεν μιλάμε για καθημερινά αυτοκίνητα, αλλά για Ferrari, Porsche, Aston Martin, Bugatti Veyron ακόμη και Pagani Zonda.

Η θέση απαιτεί τον δοκιμαστή να μεταβαίνει με μέσα μαζικής μεταφοράς σε διάφορα μέρη της Αγγλίας και της Ευρώπης ώστε να παίρνει τα αυτοκίνητα να τα πηγαίνει στη βάση της εταιρίας, να τα γίνονται οι απαραίτητες εργασίες και στην συνέχεια να τα οδηγεί με ασφάλεια πίσω στον ιδιοκτήτη τους.

Όπως καταλαβαίνεις οι άνθρωποι της Repairacar θέλουν ένα άτομο μεγάλη εμπειρία σε γρήγορα αυτοκίνητα γιατί όπως και να το κάνουμε, δεν είναι το ίδιο να οδηγείς μια Veyron με ένα Golf GTI, παρότι και τα δύο είναι VW. Ποιος δεν θα ήθελε αυτή την θέση άραγε; Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος στον κόσμο που δεν θα ήθελε να κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά; Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως τις 29 Απριλίου. Βιαστείτε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα το έκανα και με τα μισα λεφτά

Ανώνυμος είπε...

egw 8a to kana xwris plirwmh ... amaksaresssss