Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Η Sony επιτίθεται στην Apple


H Sony αναπτύσσει στην παρούσα φάση μια νέα σειρά από φορητές συσκευές με τις οποίες σκοπεύει να ανταγωνιστεί την Apple. Όπως αναφέρει η εφημερίδα 'Wall Street Journal' επικαλούμενη καλά πληροφορημένες πηγές, η μεγάλη ιαπωνική εταιρεία εργάζεται, μεταξύ άλλων, για την ανάπτυξη ενός κινητού τηλεφώνου που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φορητή κονσόλα παιχνιδιών και το οποίο θα ανταγωνιστεί τα iPhone και iPod Touch.

Αλλά και η ανάπτυξη ενός Tablet βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό θα είναι ανταγωνιστικό του iPad και θα συνενώνει τις λειτουργίες ενός netbook, ενός ebook reader και ενός συστήματος gaming. Και οι δύο συσκευές θα συνδέονται με την online πλατφόρμα διάθεσης software και περιεχομένου της Sony.

Με αυτά τα δύο προϊόντα η Sony ελπίζει, επιτέλους, να ανακάμψει στον τομέα των φορητών συσκευών, καθώς η κοινοπραξία με την Ericsson παρουσιάζει συνεχώς προβλήματα τον τελευταίο καιρό, ενώ το Playstation Portable δεν πουλά καλά. Το πότε θα εμφανιστούν στην αγορά τα νέα προϊόντα της Sony παραμένει ακόμα άγνωστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: